uloha chlapa v domácnosti

Nikkki

Ja by som sa mohla vykašlať na taky život keby som mala iba ja sa starať o domacnosť, upratovať variť starať sa o deti... to deda nie ak mi muž nebude ochotny pomôcť tak radšej bude slobodna do konca života a starať sa len o seba ako teraz.

Gerbil

Chlap živí rodinu a prináša financie, žena sa stará o deti a domácnosť, čo je jej doména a pokiaľ si svoju prirodzenú povinnosť plní svedomite, môžeme ju označiť za vznešenú ženu v pravom slova zmysle.

Deee

kakd, niekedy by si sa cudoval, co vsetko sa nam kazi, mame nanovo prerobeny byt a nove spotrebice, za dva roky sa nam pokazil kazdy jeden, na umyvacke riadu odisiel gombik, na pracke bubon, v chladnicke to vzdal termostat, tv odisla obrazovka, pri radiatore nam pravidelne opadava omietka, garaz nam vytopili a autu blikaju vsetky mozne kontrolky, a ked som sa v lete zobudila a na konci postele zbadala pavuka, to uz som mala nacisto dost, v podstate sa ten moj manzel namaka :-)

Deee

moj manzel je doma "servisny technik", v naplni prace ma starostlivost o auto, garaz, sportove naradie ako lyze, tenisove rakety atd., dalej techniku a jej opravu v domacnosti, odstranovanie neziaduceho hmyzu, navyse je velmi pritulny