dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Ale ste nam zenam teraz dali !!A pytam sa co by ste bez nas robili?budte radi ze nas mate.
tak...tak..zeny nevedia co chcuuu....., ale najdu sa aj vynimky ;)
hej súhlasím s uhlie,
ženy vlastne samé nevedia čo chcú a preto to hľadajú...
vlastne nebudú nikdy spokojné, lebo ak to aj nájdu, hneď to zahodia vidinou niečoho ešte lepšieho....
ditke,
so zenami je tazko vyjst. Z vlastnej skusenosti viem, ze aj ked muz chce zene pomoct, tak zena nechce, pretoze si mysli, ze to vie urobit sama najlepsie. A potom sa vsade stazuje, ze jej muz nepomaha. V podstate sa zena stazuje aj ked jej pomaha, aj ked jej muz nepomaha. vsade je to trochu inak, ale ja by som v tomto ziadny problem nevidel. Skor si myslim, ze je to problem preto, ze sa zeny potrebuju na nieco stazovat a keby muzi robili to co oni chcu, tak by sa stazovali zase na nieco ine.
oprava-muži
Uhlie a prečo podľa teba ženy už nevaria?Na večeru si dávaju rohliky,šaláty a podobné veci?Najmä ked su v rodine deti,im to určite vo vývoji neprispeje.Poprípade všetci sme také bohaté,chodíme dennodenne do reštaurácie či čo?Vieš chlapovi sa tiež nič nestane ked občas vypomôže žene.Predsa tá žena tiež rada by pozrela film,čítala by noviny knihy.Aj s detmi sa dá hrať,aj pomôcť ulohy spraviť.Saty do práčky dať fakt to nie je bohvie aký problém,ale to ani žene netrvá len pár minut.Dokonca kolegyna to tak zariadila,deťom kázala napr.biele veci do pračky ked sa večer idu umyť,farebné do koša.Ked sa práčka naplní tak to pustí ked večer pôjde z roboty.Druhýkrát opačne.Skoro ráno odchádzaju do roboty,tak aspon tým už nemaju problém.Do umývačky riadu?Ja si myslím nie v každej rodine maju umývačku,no ani ručne nie to katastrofa umyť tých pár tanierov.Najmä ked bývate v činžiaku v meste.Na dedine je oveľa viac roboty cez rok,aj tamojšie ženy a mužy musia chodiť do práce,maju to zvládnuť.Takže ja si myslím malo by to byť normálny jav ked muži pomáhaju ženám.Hocičo a hocikedy.Samozrejme aj opačne to platí.
...priniesť do domácnosti čo najviac peňazí :o))
Ulohou chlapa je vacsinou tu domacnost zaobstarat.
Neviem, co je to za tema. Dat riad do umyvacky, alebo pradlo do pracky asi nie je az taka robota. Deti zaviest do skoly tiez nie. Dneska zeny vacsinou nevaria, tak by mala byt asi skor otazka "aka je uloha zeny v domacnosti?".
Su velmi smutne take hlasania typu,ze zena sa ma starat o domacnost a chlap o financie.Ale v dnesnej dobe pracuju uz aj zeny!!!
jajka001
Nepochybne áno, jeho povinnosťou je pomôcť, ale ako bolo trefne povedané, i nezavadzať. :)
V rodinnom živote je úloha ženy starať sa o domácnosť a hlavne o dieťa. Všade v prírode to tak je, že sa matka stará o dieťa v prvom rade a je len smutné, čo dnešné feministky hlásajú.