uloha chlapa v domácnosti

sisssa--

zaujimalo by ma ako si predstavujes bingham ten svoj ideal?To mas pravdu ze dobre dievca najst ale aj dobreho chlapca je velky problem.Ja mam suseda 19 rokov velky fesak a nevie si najst partnerku ,no baby nanho letia ale on akosi nejavi o ne zaujem hovori ze ked aj s niektorou niekde vypadne tak sa to opije su vystredne no neviem ako to s tymi kockami chodi.Ja zas mam na chalanov nie dobry nazor,kd je fesak tak nic ho nezaujima len sex .Tak asi tak.

bingham

a vlastne je tu jedna vynimka....mozu ich chciet aj na vztah.....ked ma niekto veeela penazi...., ale aj tak ho po case prestane bavit :DDD a pride dalsi cukrik :DDD.....maju to aj ony tazkeee :DDD

bingham

ano su aj normalne zeny...to urcite(len kde chodia ???) :D....a praveze ty si ten posledny prispevok pekne napisala....az na to ze tie "pipky" ako si to ty napisala...nikto nechce :DDD...myslim na vztah....to ostatne nemyslim :DD..., lebo co s takym cukrickom hmmm ???...., ale vlastne teraz urazam moje kamaratky.... :DDDDD

a nakoniec....vrana k vrane sadaaa :)

sisssa--

Suhlasim s tebou .Ale vies aj zena moze povedat ze terajsi muzi.Ale predchvilou si to pekne napisal ze nie vsetci su rovnaky.No co uz ina doba je zeny su narocnejsie a muzi zas potrebuju mat pri sebe pipky .A tak to potom aj dopadne nie?