dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
no uz som si myslel ze to som ja ten sused..., len ja mam 22 :DD....hmmm...ano presne s chlapcom suhlasim....
zaujimalo by ma ako si predstavujes bingham ten svoj ideal?To mas pravdu ze dobre dievca najst ale aj dobreho chlapca je velky problem.Ja mam suseda 19 rokov velky fesak a nevie si najst partnerku ,no baby nanho letia ale on akosi nejavi o ne zaujem hovori ze ked aj s niektorou niekde vypadne tak sa to opije su vystredne no neviem ako to s tymi kockami chodi.Ja zas mam na chalanov nie dobry nazor,kd je fesak tak nic ho nezaujima len sex .Tak asi tak.
a vlastne je tu jedna vynimka....mozu ich chciet aj na vztah.....ked ma niekto veeela penazi...., ale aj tak ho po case prestane bavit :DDD a pride dalsi cukrik :DDD.....maju to aj ony tazkeee :DDD
ano su aj normalne zeny...to urcite(len kde chodia ???) :D....a praveze ty si ten posledny prispevok pekne napisala....az na to ze tie "pipky" ako si to ty napisala...nikto nechce :DDD...myslim na vztah....to ostatne nemyslim :DD..., lebo co s takym cukrickom hmmm ???...., ale vlastne teraz urazam moje kamaratky.... :DDDDD
a nakoniec....vrana k vrane sadaaa :)
Suhlasim s tebou .Ale vies aj zena moze povedat ze terajsi muzi.Ale predchvilou si to pekne napisal ze nie vsetci su rovnaky.No co uz ina doba je zeny su narocnejsie a muzi zas potrebuju mat pri sebe pipky .A tak to potom aj dopadne nie?
hmmm...zaujimavo si to napisala :D
ale tie niektore dnesne zeny :P...jaaaaj :D
Ale je nie nadarmo sa hovori ze muz je hlava rodiny a zena krk ktory hlavou kyve .No vidis .
no ano je to zenska robota...niee ??? :DDD....., ale dnes to uz tak ani nie je....
Tak faj ved sa vam za to aj pekne revansujeme,varime,perieme.......atd. ZE?
Ale nedali sme vam...nevymyslaj.... :DD
a ano ja som veeelmi rad ze vas mam :))