Dostala som na Vianoce kulmu na velke vlny od Remington, sama som si ju vybrala, je uzasna, ma aj nastavenia teploty, stale pouzivam tu najmensiu teplotu. Avsak nechcem si vlasy velmi znicit, preto by ste mi mohli prosim poradit nejake pripravky na ochranu pri kulmovani a aj pripravky, aby mi tie vlny potom drzali? Mam prirodzene vlnite vlasy, ale s kulmou su uplne uzasne. Kadernicka mi vsak neodporucala lak na vlasy po kulmovani a ani tuzidlo pred kulmovanim, vraj sa potom tym teplom lepia vlasy. Neviem, ci sa pouzivaju tie iste pripravky ako pri zehleni vlasov, alebo su specialne na kulmovanie. Dakujem. A prosim napiste aj co pred kulmovanim a co po nom. Dik.
Kulma na vlasy
Určite doporučujem použiť ideálne tužidlo, alebo lak na vlasy :-) mne vždycky potom vlny dobre držia
Diky, no nieco take si predstavujem:) a drzia ti s nou vlnky v pohode? Lebo mne to vacsinou do hodiny spadne, ked si spravim uces so starou kulmou :(
Ja mám už trašne dlho kónickú kulmu Babyliss z notina :) a tým že je konicka, spravíš si aj pekné kudrlinky, i vačšie vlny, keď dáš hrubší pramienok, určite skús takú :)
ahojte dievcatka, poradte mi nejaku dobru kulmu, s ktorou zvladnem spravit pekne vlnky aj vzdusnejsie velke vlny :) dakujem
Ahojte ja som si kúpila kulmu od remigton 38mm aby som mala pekné veľké kučery ale vôbec mi nerobí vlny... skúšala som aj rôzne teploty aj dlhšiu dobu ale skoro vôbec mi nezvlní vlasy... nevedeli by ste mi poradiť čo robím zle?
ja pouzivam taku tenku kulmu ale je hrozne stara ale sluzi mi som spokojna kulmujem si vlasy uz 40 rokov nemam ich znicene a nepouzivam ziadne vyrobky na lokne
skus OSIS kozmetiku je moc kvalitna
vlasovakozmetika.sk
ano ano aj ja rozmýšľam nad kúpou kulmy, ale hlavne ju chcem na také väčšie vlny, takže asi s takým priemerom okolo troch cm by bolo ideálne :) ale rozhodujem sa medzi Remington a Braun, neviete náhodou nejaké pre a proti ? :)
To 182:
Ja som si kupila kulmu od Remington, neviem presne rozmer, ale dost je velka na take velke vlny, priemer je asi 3-3.5 cm, neviem presne, lebo som v praci a mam ju doma :-)
Ale stal sa mi pruser, na Silvestra som si kulmovala vlasy, popijala pritom frape, no a ako som sa nahla po pohar, popalila som sa na krku, dokonca dvakrat, no totalne motovidlo, a mam to uplne spalene, uz 5 dni, teraz mi lezie dole koza a vyzera to ako cucflek, tak sa mi v praci smeju a dost to bolelo, nepoznate dobry kremik na to?
podla mna je super...a to nepouzivam ani kulmu.len na horuci vzduch zatocim do gumciky a rano su vlnite...len zase tiez toho netreba striekat vela..musis s tym vediet striekat :D