Kulma na vlasy

Príspevok v téme: Kulma na vlasy
pyrana

Dostala som na Vianoce kulmu na velke vlny od Remington, sama som si ju vybrala, je uzasna, ma aj nastavenia teploty, stale pouzivam tu najmensiu teplotu. Avsak nechcem si vlasy velmi znicit, preto by ste mi mohli prosim poradit nejake pripravky na ochranu pri kulmovani a aj pripravky, aby mi tie vlny potom drzali? Mam prirodzene vlnite vlasy, ale s kulmou su uplne uzasne. Kadernicka mi vsak neodporucala lak na vlasy po kulmovani a ani tuzidlo pred kulmovanim, vraj sa potom tym teplom lepia vlasy. Neviem, ci sa pouzivaju tie iste pripravky ako pri zehleni vlasov, alebo su specialne na kulmovanie. Dakujem. A prosim napiste aj co pred kulmovanim a co po nom. Dik.

pyrana

No ja som praveze nasla na nete review, kde pise jedna baba, ze su vlasy potom uplne take lepkave a ze je to otrasny produkt, tiez som si ho chcela kupit, ale po tom prispevku som si to rozmyslela, tak neviem.

Evulka69

Ahojky kup si Loreal paris hot curl. Ja som na to nasla odporucanie na jednom diskusnom fore ze aj dlhsie vydrzia kucery. A ze to aj pomaha pred poskodenim vlasov kulmou. Ja som tiez dostala kulmu na Vianoce, a vcera som to skusala s tym od Loreal paris a fakt super to je.