pokaslane sviatky

Príspevok v téme: pokaslane sviatky
luciferka

Ahojte, som taka znechutena, ani neckaam radu, len sa potrebujem vyzalovat....., nemam komu. Mam priatela, vsetko je medzi nami pekne, raz sme hore, raz dole, taky normalny vztah...., on ma vsak nemiluje.....a nikdy nebude,...,ma ma rad, lubi ma, viem ze pre neho vela znamenam, ale nikdy pre neho nebudem cislo 1, to je druha zena, ktoru chce uz asi 8rokov..., ona sa mu obcas ozve, vtedy za nou uteka, nechce ho totiz ako chlapa len ako kamarata....a hacik je v tom,ze ona dokaze dat o sbe vediet akurat v chvilach ktore su pre mna dolezite...., priatelove meniny, nase vyrocie, kazde vianoce....., vcera isiel priaitel ku kamosovi pokecat a mala tam ist aj ona, tak sa schytil a odoisiel radsej domov, nech ju nevidi, lenze dnes su dohodnuti, ze pojdu s pariotu von, zaspominat na stare casy, a pravdepodbne pojde aj ona. Vravel mi, ze ak pojde ona, on tam nepojde, ale to sa dobredu asi tazko dozvie, takze ju pravdepodobne uvidi, a ja pojdem zase raz do predele, lebo sa na man vykasle, a upadne do depky, a bude mat znovu nadej......, je to zacarovany kruh, a ja uz prestavam vladat...., Strasne mi na priatelovi zalez, je na mna velmi dobry, je to uplne iny clovek ako ostatni.., vzdy som takeho chcela a potrebovala, vsetko nam kazi len ona. Uz som u aj prosila nech mu viac nepise, vzdy sa odmlci na chvilu a potom ked ma problem ozve sa, a chce jeho pomoc, a mna to ubija. Dnes asi zosaliem, lebo viem ze budu spolu, a ze ona to spravi naschval,ze pojde von. Viem ze to nie je len jej chyba, ale ona sa snim len zahrava. Vsetci potrebujeme citit ako nas niekto miluje, a ona to citi len u mojho priatela, vzdy mala takzch kretenov.Ale mat s nim nic nechce, len sa potrebuje obcas postazovat, vyplakat a potom pre nu prestane existovat na par tyzsnov a zase dokola....., a mna ide porazat, lebo mam pocit ze aj ja si zasluzim byt milovana a byt na prvom mieste u niekoho.Tak sa to vo mne bije vsetko, neviem co mam spravit, nechcem ho opustit, lebo potom sa dostanem tam kde som bola predtym a to necchem viac, ale neviem byt ani s nim....hlavne ked vidim ako sa depkuje kvoli slecne dokonalej,a na mna sa vtedy uplne vykasle, ani sa so mnou neorzprava vtedy....

ivilka

To druhe dievca je velmi sebecke, nema pravo nicit vas vztah. A nikto jej nedal pravo stavat svoje stastie na nestasti druhych. Tvoj priatel mozno ani netusi, ze to vsetko co mu tolerujes, aj ked ta to trapi, by mu ine dievcata netolerovali. Neboj sa, nevzdavaj to a potom to tvoj priatel oceni a pochopi, co vsetko prenho robis.
Osobne si myslim, ze on ti tymto nechce ublizovat, to su skratka muzi, niekedy sa spravaju tak, ze nas to potom velmi trapi. Ale oni to nechapu, lebo su taki odlisni od nas. Vela stastia prajem

ivanka_83

luciferka zeny vedia byt mrchy.nebud hlupa.posli ho do prdelky a bud si uvedomi oc o prisiel, ale bude zit dalej ten svoj ubohy zivot

luciferka

ivilka, ona ma priatela, len je to kreten, ona si vzdy vybera takych idiotov, ja ju tak nenavidim, ale na druhej strane chapem jej spravanie, nemoze za to, sme len ludia, a aj ona chce byt len milovana, chce citit, ze niekomu na nej zalezi a ze sa ma na koho obratit..., len mna serie ze akurat je to clovek od ktoreho to ocakavam ja a ktory by to mal vyjadorvat mne, a nie jej.....asi potebhuje padnut na hubu moj priatel, ona ho ma ako zadne dvierka, lebo vie ze on k nej stale pobezi........a sway mas pravdu......

ivilka

v prvom rade by si to druhe dievca malo uvedomit, ake je hrozne, ved ona ublizuje dvom ludom naraz tebe aj tvojmu
priatelovi. Nech vam da konecne pokoj a tvoj priatel nech si uvedomi, ze cloveka ako si ty asi tazko najde, kedze z tvojho pribehu vyplyva, ze ho mas velmi rada. Daj precitat tuto diskusiu aj tvojmu priatelovi, aby pochopil, ze ti na nom zalezi, ze ta to trapi. Prajem tomu druhemu dievcatu, ktora vam kazi vas vztah, aby nikdy v zivote nemusela zazit to, co zazivas teraz ty. Nech si najde priatela a nech vam da pokoj. Zelam ti vela stastia, nech to dobre dopadne a tvojmu priatelovi nech konecne dojde, ze kym bude mat nejake depresie z tej druhej, strati mozno teba a to by bola prenho ta najvacsia chyba, ktoru by si raz v zivote priznal a olutoval. Drzim ti prsty.
PS: zazila som nieco podobne so svojim priatelom a jeho byvalou, ale postupom casu sa to akosi vyriesilo same, ale aj tak sa niekedy bojim, ze ked sa objavi jeho byvala zas za nou pobezi (hoci sa len porozpravat)

sway

Tak este chvilu vydrz,kym tie emocie nebudu na nevydrzanie a potom odides s kludnym svedomim.Alebo sa nad to povznes a miluj ho takeho aky je,hladaj v nom to krasne a nehraj sa na utrpitelku.Ludom by sme nemali hovorit,co maju robit.

luciferka

v jeho srdci je dokonala, rozumom vie ze je strasna, ze ho zneuziva, ale srdce ho nepusti......, viem ze ma lubi, a viem ze mu na mne zalezi, dava mi toho velmi vela, neviem si ani predstavit co vsetko by bol scopny dat jej.....,ved on sa s nou preto vcera nechcel stretnut, aby zase nebolo zle..., ale uz len to ze ju spomenuli stacilo na to, aby mi nezavolal tak ako sme sa dohodli, aby mi neodpisoval na sms, ked som sa pytala co sa stalo ze ma okaslal...neviem co amm spravit, nechcem o neho ani prist, ani byt s nim.., viem ze on ma kvoli tomuto strasne vycitky, ze ako sa ku mne sprava, ale nevie to ovplivnit, viem to pochopit, pretoze ja k nemu citim to co on k nej, takisto on sa nevie osputat od nej, ja sa neviem od neho, hoci mi ublizuje tak isto ako ona jemu......

meggy10

liciferka je to smutne ale asi ta nelubi, lebo keby ta lubil tak by to nerobil a nesiel za nou, mojmu priatelovi tiez tak volala jeho kamoska v zivote spolu nic nemali ani ju nechcel, len ona nedala pokoj, bola slobodna mamicka, ale ja som raz a razne zakrocila a uz sa neozyva. vykasli sa na neho a najdi si takeho aby si bola na prvom mieste. a preco si myslis ze je ona dokonala a ty nie?