Ahojte, som taka znechutena, ani neckaam radu, len sa potrebujem vyzalovat....., nemam komu. Mam priatela, vsetko je medzi nami pekne, raz sme hore, raz dole, taky normalny vztah...., on ma vsak nemiluje.....a nikdy nebude,...,ma ma rad, lubi ma, viem ze pre neho vela znamenam, ale nikdy pre neho nebudem cislo 1, to je druha zena, ktoru chce uz asi 8rokov..., ona sa mu obcas ozve, vtedy za nou uteka, nechce ho totiz ako chlapa len ako kamarata....a hacik je v tom,ze ona dokaze dat o sbe vediet akurat v chvilach ktore su pre mna dolezite...., priatelove meniny, nase vyrocie, kazde vianoce....., vcera isiel priaitel ku kamosovi pokecat a mala tam ist aj ona, tak sa schytil a odoisiel radsej domov, nech ju nevidi, lenze dnes su dohodnuti, ze pojdu s pariotu von, zaspominat na stare casy, a pravdepodbne pojde aj ona. Vravel mi, ze ak pojde ona, on tam nepojde, ale to sa dobredu asi tazko dozvie, takze ju pravdepodobne uvidi, a ja pojdem zase raz do predele, lebo sa na man vykasle, a upadne do depky, a bude mat znovu nadej......, je to zacarovany kruh, a ja uz prestavam vladat...., Strasne mi na priatelovi zalez, je na mna velmi dobry, je to uplne iny clovek ako ostatni.., vzdy som takeho chcela a potrebovala, vsetko nam kazi len ona. Uz som u aj prosila nech mu viac nepise, vzdy sa odmlci na chvilu a potom ked ma problem ozve sa, a chce jeho pomoc, a mna to ubija. Dnes asi zosaliem, lebo viem ze budu spolu, a ze ona to spravi naschval,ze pojde von. Viem ze to nie je len jej chyba, ale ona sa snim len zahrava. Vsetci potrebujeme citit ako nas niekto miluje, a ona to citi len u mojho priatela, vzdy mala takzch kretenov.Ale mat s nim nic nechce, len sa potrebuje obcas postazovat, vyplakat a potom pre nu prestane existovat na par tyzsnov a zase dokola....., a mna ide porazat, lebo mam pocit ze aj ja si zasluzim byt milovana a byt na prvom mieste u niekoho.Tak sa to vo mne bije vsetko, neviem co mam spravit, nechcem ho opustit, lebo potom sa dostanem tam kde som bola predtym a to necchem viac, ale neviem byt ani s nim....hlavne ked vidim ako sa depkuje kvoli slecne dokonalej,a na mna sa vtedy uplne vykasle, ani sa so mnou neorzprava vtedy....
pokaslane sviatky
kolko máš vlastne rokova ako ste dlho spolu???
luciferka,prečo aj ty niečo podobné neurobíš?ked ide on von,povedz mu ok,aj ja niečo mám,a zapraj mu príjemnú zábavu,ale bo tak,nech mu vrta v hlave,kde ideš a s kým.
odíd od neho čo najskor, ked ti robí toto..tak čo ti este potom dokaze spraviť? myslíš si, že je len on na svete taký dobrý chalan ako píseš?? podla mna ani nie je dobry, viem lahko sa mi to rozprava tažsie sa kona, ale myslím si, že je lepsie sa vrátiť z kratsej cesty..toť moj nazor
ach, dievca, preco tak trapis samu seba? Ved je to hrozne, zit takto v neistote, v neopatovanej laske. Obdobie "chodenia" by malo byt pre ludi krasnou spomienkou na krasne casy... a nie spomienkou na to, ze som sa o lasku delila este s niekym. Nevidim uplne do Tvojho problemu, ale zrejme by som sa s takym clovekom rozisla. Tiez som mala po rozchode tazke myslienky, ze si uz nikoho nenajdem... a predsa-nasla som. Az teraz som stastna, naplno, spravne. Rozchod bol z rozumu, nie vzdy je dobre riadit sa len citmi, lebo si mozes velmi ublizit... Drz sa a urob krok vpred, kazdy clovek si zasluzi zit, milovat a byt milovany naplno!
no mohol, on to tiez necakal....
ta keď ten priateľ zobral ju, aj ten tvoj mohol zobrať teba
s kamosmi nebol vonku asi rok...., a myslela som ze idu len chalani tak sm enchcela strasit medzi nimi ako neaka stihacka, az dnes mi pisal ze tam bude aj ona asi, lebo jej priatel zacala chodit von s jeho partiou..........
nechcem byť zlá, ale asi to niečo znamená
luciferka mala si sa zavolat sama, akoze u nas to bola samozrejmost ze ideme spolu, npar. jeho kamos oslavoval 19 na chate ideme spolu a vzdy to bolo tak.
lenze on ma ani nezavolal...........