Ahojte, som taka znechutena, ani neckaam radu, len sa potrebujem vyzalovat....., nemam komu. Mam priatela, vsetko je medzi nami pekne, raz sme hore, raz dole, taky normalny vztah...., on ma vsak nemiluje.....a nikdy nebude,...,ma ma rad, lubi ma, viem ze pre neho vela znamenam, ale nikdy pre neho nebudem cislo 1, to je druha zena, ktoru chce uz asi 8rokov..., ona sa mu obcas ozve, vtedy za nou uteka, nechce ho totiz ako chlapa len ako kamarata....a hacik je v tom,ze ona dokaze dat o sbe vediet akurat v chvilach ktore su pre mna dolezite...., priatelove meniny, nase vyrocie, kazde vianoce....., vcera isiel priaitel ku kamosovi pokecat a mala tam ist aj ona, tak sa schytil a odoisiel radsej domov, nech ju nevidi, lenze dnes su dohodnuti, ze pojdu s pariotu von, zaspominat na stare casy, a pravdepodbne pojde aj ona. Vravel mi, ze ak pojde ona, on tam nepojde, ale to sa dobredu asi tazko dozvie, takze ju pravdepodobne uvidi, a ja pojdem zase raz do predele, lebo sa na man vykasle, a upadne do depky, a bude mat znovu nadej......, je to zacarovany kruh, a ja uz prestavam vladat...., Strasne mi na priatelovi zalez, je na mna velmi dobry, je to uplne iny clovek ako ostatni.., vzdy som takeho chcela a potrebovala, vsetko nam kazi len ona. Uz som u aj prosila nech mu viac nepise, vzdy sa odmlci na chvilu a potom ked ma problem ozve sa, a chce jeho pomoc, a mna to ubija. Dnes asi zosaliem, lebo viem ze budu spolu, a ze ona to spravi naschval,ze pojde von. Viem ze to nie je len jej chyba, ale ona sa snim len zahrava. Vsetci potrebujeme citit ako nas niekto miluje, a ona to citi len u mojho priatela, vzdy mala takzch kretenov.Ale mat s nim nic nechce, len sa potrebuje obcas postazovat, vyplakat a potom pre nu prestane existovat na par tyzsnov a zase dokola....., a mna ide porazat, lebo mam pocit ze aj ja si zasluzim byt milovana a byt na prvom mieste u niekoho.Tak sa to vo mne bije vsetko, neviem co mam spravit, nechcem ho opustit, lebo potom sa dostanem tam kde som bola predtym a to necchem viac, ale neviem byt ani s nim....hlavne ked vidim ako sa depkuje kvoli slecne dokonalej,a na mna sa vtedy uplne vykasle, ani sa so mnou neorzprava vtedy....
pokaslane sviatky
no na tvojom mieste by som s nim sla moj priatel vzdy ked sa niekde islo tak sme isli spolu ako par. a nie jeho nenechaj , treba spravit nieco aby ona nechala jeho, treba tu hus porazit.
po nicom inom netuzim ako ist s nim, a pozerat celz vecer ako po nej priatel pozera a ako sa depkuje kvoli nej....., a navyse chce byt s kamaratmi, so starou partiou..........
a čo tak ju odjebať?
no mohol ťa zobrať zo sebou
no takze isiel von, a bude tam aj ona s velkou pravdepodobnostou, povedal sice ze nie, ale viem kedy klame....., caka ma uzasny vecer.a este maju chlastat....
dakujem za nazory
uhlie ja neohovaram, ja som neodsudila ani tu babu, nemoze za to ani ona, taki sme my ludia.........
a ja to takto necitim stale, mna to chyti raz za tri mesiace zhruba, vtedy ked sa ozve, alebo ked sa stretnu nahodou alebo tak....,nezaiberam sa tym stale, chzti ma to na jeden dva dni a hotovo, len to nemam komu povedat.a priatel sa to snazi eliminovat a vyhyba sa jej, je to neprijemne aj jemu, lebo ma vycitky ze mi ublizuje, a ja viem ze nechce...........dakujem, uz som sa trocha skludnila,ale aj tak dufam ze sa dnes nestrenu,....
uhlie
ma pravdu a koniec prazdnin tak daleko....
uhlie, načo sa namáhaš, ked nemáš čo povedať k veci..?
luciferka, možno tie kopačky by bolo riešenie.. aspoň by si videla, na čom si... v takej to neistote sa do nekonečna žiť nedá
podla mna sa nou privelmi zaoberas.ak vies ze to inak nebude,a tvoj priatel za nou vzdy pobezi,kasli nanho.urcite si najdes,ineho lepsieho pre ktoreho budes len ta jedna,jedina.prajem vela sil,a hlavne stastia.
luciferka kasli radsej na neho..este aby si sa bila s nejakou inou o lasku tvojho chlapa
radsej byt sama ako trpiet ..moj nazor