Oralny sex... na druhy den podrazdeny penis...existuje alergia na sliny?

Príspevok v téme: Oralny sex... na druhy den podrazdeny penis...existuje alergia na sliny?
nechapem

Dobry den, moj priatel zacal mat problemi, zacal ho svrbiet penis a bol velmi citlivy... Najprv som si myslela, ze mam nejaku infekciu a sla k lekarovi predpisat si canesten a cipky, lebo uz sa mi to par krat stalo, ale som zdrava. O dva dni bol aj priatel v poriadku tak sme mysleli, ze to boli kvoli drsnejsiemu sexu. Pred tyzdnom sa to zopakovalo a dokonca bol do rana uplne ok. K lekarovi som ho nepresvedcila ist este. Vcera sa to zopakovalo zas... No vsimli sme si, ze sa mu to stane, vzdy ked ho fajcim (neratm polminutovu "fajku" ako predohru)... Nemusi byt ani sex a spravi sa mu to. dodrzujeme hygienu aj ustu aj intimnu... Moze mat alergiu na moje sliny? Dakujem

tajnyanonym

prepáčte že moj príspevok možno bude nemiestny, kedže vás nepoznám ani vy mna bude sa mi o tom lahsie rozprávať ale mám strach čo to môŽe byť a ten problem je podobný aspoň myslim ... moja priateľka má \\\"svoje dni \\\" a rozhodla sa že poteší aspoň mňa orálnym pohlavným stykom.... pri tom ( kedze to bolo prvý krát) som mal čudné pocity a nechcelo dojsť k tomu čo malo..... chvílkami ma to aj zabolelo no ked som išiel do sprchy našiel som si na ňom taký kúsok ( presnejsie na zaludi) kde to bolo červené a prišla mi to ako keby ranka od zubu ..... fakt by som bol rád keby ste mi aspoň povedali coho sa mám báť a čoho sa mam vyvarovaŤ a uistiť ma či s toho môže alebo nemusí byť problém ...

tajnyanonym

prepáčte že moj príspevok možno bude nemiestny, kedže vás nepoznám ani vy mna bude sa mi o tom lahsie rozprávať ale mám strach čo to môŽe byť a ten problem je podobný aspoň myslim ... moja priateľka má \\\"svoje dni \\\" a rozhodla sa že poteší aspoň mňa tak pri tom ( kedze to bolo prvý krát) som mal čudné pocity a nechcelo dojsť k tomu čo malo..... chvílkami ma to aj zabolelo no ked som išiel do sprchy našiel som si na ňom taký kúsok ( presnejsie na zaludi) kde to bolo červené a prišla mi to ako keby ranka od zubu ..... fakt by som bol rád keby ste mi aspoň povedali coho sa mám báť a čoho sa mam vyvarovaŤ a uistiť ma či s toho môže alebo nemusí byť problém ...

janekMY33

ale ja osobne si mislim ze je to normalne vies ked ma clap klasicky sex vaginalni tak tam sa tak nederie ale jelikos ty ho das do ust tak ho zovries silnejsie a v ustach tiez neni vela placu a meke prostredie mislim ako zuby

AdamKrt

Vsak kludne moze ist aj pred sexom tam ta pasta, ci ten vyplach ust. Ved ked to moze do ust a na sliznicu, nemal by to byt problem. Ak na to neni alergicky, tak je to OK. Mozno potom este vyplachnut vodou, ak by ho to stipalo :)

AdamKrt

Inak, ked mu robis oral, cistis si predtym zuby, alebo si das kludne nejaky keks a za 5 minut mu urobis oral ? Mohlo by sa totiz stat, ze z nejakeho jedla by nieco ostalo v slinach a na jazyku a na to by alergia mohla byt.

nechapem

ok ok, slin pouzivam vela takze sucho nehrozi... skusim jemnejsie mne to len vyhovuje... aj ked, zas moc tvrdo to neni ... dakujem vyskusame =)

AdamKrt

nechapem:

povedz doktorovi, ze ked pobozkas priatela, tak sa stava, ze na tom mieste ocervenie. Ze mas podorzrenie na nejaky bacil v ustnej dutine.

Inak, nemusis chodit ani za doktorom, ak skusis tu dezinfekciu ustnej dutiny + nerobit to priatelovi tak tvrdo. Skor si myslim, ze tu bude ten problem, ak sa robi tvrdo a bez dobreho mazania.

Kup si nejaky ochuteny lubrikacny gel, placni mu to tam a potom mu skus robit oral, tak ako chce.

Ak ma niekto problem s cievami je mozne, ze pri urcitom tlaku, namahe - moze dojst k podrazdeniu pokozky, cievok. Staci robit jemnejsie...