ahojte , mam problem veľky. cez leto som mala tmavohnede spodky a aj ofinu ostatok bol blond. teraz som sa rozhodla ist zase do blond uplne. bola som u kadernicky ale chytilo mi to hnede trochu do oranzova a niektora hneda nezmizla len vybledla trosku. tak sme boli s priatelom vyberat farbu a skusili sme to doma. chytilo to celkom v pohode len mi trosku ozltli vlasy.dala som si palette uil1 ci ako sa to pise. len tie hnede mi nechytili.tak sme boli este kupit palette c9 a skusili sme to ta mi to pekne vybielila tu zltu a hnede uz zacalo chytat blond. tak priatel navrhol nech si este dam tu uil1 lebo nam este ostalo tak mi to votrel do tych tmavych vlasov a co este ostalo pretrel tie vrchne. a stal s apruser chytilo mi to zase na oranzovo a teraz vyzeram boze hruza ani von nechcem ist. poradte co robit ? ako dostat tu oranzovu prec ? mam si este raz kupit tu c9? a pretriet to? prosim poradte som zufala
Hneda farba na oranzovo
sun0808: ja neviem ci to bola blbost blbost bola ze som pouzila tu zvysnu farbu a pretrela s nou aj vrch predtym to uz bolo pekne blond do strieborna..ten druhy krok som nemala robit iba na spodne vlasy.to chytilo tam pekne. a ked som dosla od kaderncky bola som taka zufala tiez ze som sa rozhodla to doma urobit. ale ved nieco vymyslim. teraz siel priatel do obchodov pokukat dake farby a nieco poskusame.. no len teraz rozmyslam ci si dat na tu oranzovu farbu do biela..alebo tmavysi blond.. neviem ako by to chytilo
dakujem za rady..len ku kadernicke uz nechcem ist lebo prave ona ked mi dala prvykrat blond tak mi to chytilo tiez do oranzova. preto ma to uznahnevalo lebo to nebolo po prvykrat a ked vidim ako tokamoskam dobre chyta doma tak som to chcela vyskusat ..ale aj tak dakujem za rady :) drzte palce.. aaa do hola isto nejdem :)
si si vedoma,ze si urobila hlupost,doma taketo pokusy?ak si chces vlasy farbit sama,kadernik ti poradi aku farbu kupit.
Ciapku na hlavu a za kaderniclou,ked ta hned nevezme,nech ti aspon poradi co kupit.(ja by som to uz nezosvetlovala,tym si vlas este viac oslabis,to oranzove by som pretrela nejakou blond,pekne chyta Lore.l performance natural blond Oslo.)ale nenatieraj ju vsade len na tie oranzove,ak ju das vsade,potom vsade inak chyti.pocas posobenia je az do hneda,ale ked ju zmyjes,je to taka spinava blond.
Je zname ,ze v lete si mozme dovolit pekne biele vlasky,ale v zime skor tmavsiu blond,alebo jemny hnedy melir do toho,preco si to chcela naopak?
tie *spodky myslis odrasty,alebo konce vlasov?
dobry tema na toto forum.skusala si lobotomiu?
velmi zla tema, skor si mala napisat na ine servery, kde radia ,,odbornicky zo showbiznisu\\\\\\\"....to tu nik tie temy nereguluje??? moja rada: holiaci strojcek a dohola..:-)))))))))))))
ja osobne by som sla s tym radsej ku kadernícke a neexperimentovala doma, zvlast, ked pises, ako to reaguje... vies, hlavu Ti vidi kazdy.. ale na druhej strane, nebud zufala, teraz chodia take "extremy" ze tvoja hnedozlta nebude najhorsia a mozno si ludia budu mysliet, ze to bol zamer :) ale pre tvoj osobny pocit-skoc si ku kadernicke, nech ti to stiahne farbou.