ahojte , mam problem veľky. cez leto som mala tmavohnede spodky a aj ofinu ostatok bol blond. teraz som sa rozhodla ist zase do blond uplne. bola som u kadernicky ale chytilo mi to hnede trochu do oranzova a niektora hneda nezmizla len vybledla trosku. tak sme boli s priatelom vyberat farbu a skusili sme to doma. chytilo to celkom v pohode len mi trosku ozltli vlasy.dala som si palette uil1 ci ako sa to pise. len tie hnede mi nechytili.tak sme boli este kupit palette c9 a skusili sme to ta mi to pekne vybielila tu zltu a hnede uz zacalo chytat blond. tak priatel navrhol nech si este dam tu uil1 lebo nam este ostalo tak mi to votrel do tych tmavych vlasov a co este ostalo pretrel tie vrchne. a stal s apruser chytilo mi to zase na oranzovo a teraz vyzeram boze hruza ani von nechcem ist. poradte co robit ? ako dostat tu oranzovu prec ? mam si este raz kupit tu c9? a pretriet to? prosim poradte som zufala
Hneda farba na oranzovo
dik za radu, zajtra pojdem do obchodu, uvidim co najdem a vyskusam nieco :D potom napisem ako to dopadlo :D
jej aka sympatacka :) sa mi podobas na kamaratovu sestru strasne. a strasne bymi k tebe sla aj ta taka presne rysava az do cervena ta taka vyrazna riadna ... nooo daco pospekuluj no :)
jej aka sympatacka :) sa mi podobas na kamaratovu sestru strasne. a strasne bymi k tebe sla aj ta taka presne rysava az do cervena ta taka vyrazna riadna ... nooo daco pospekuluj no :)
poslala som :D
no tak posli na niki28@zoznam.sk :)
niki777: mozem poslat na mail :D
no keby som ta videla ze ako vyzeras asi by sa lahsie radilo :)
citam dost vela na nete o tom farbeni na blond.. a mam pocit ze sa nato vykaslem a dam nejaku svetlo rysavu.. len neviem ci mi pristane. tak dufam ze hej
no a este moj osobnynazor je ze to zavisi aj aky odtien by si si dala...ale tak viem ze mne na moje vlasy tiez som mala taky plavotmavsi blond a mi chytala na niektorych miestach do zlta co som neznasala he. ale obcas mi chytila aj dobre pekne do strieborna do biela.mozno to aj zavisi ze aku farbu pouzila kadernicka.ale ak to predsa skusis doma a nebude sa ti pacit blond potom sa dalej nefarbi lebo hneda ti chytyi zle si myslim.presne to sa stalo kamaratke a to si kupila najtmavsiu bolnd ale vlasky mala tak vytazene z toho peroxidu ze jej nepochytalo uz.no tak drzim palceky potom daj vediet :) ale este ak mozem tak od palete mi pekne do strieborna chytila farba C9 :)
lenkaa123456: no presne to su aj moje slova radsej sa popytaj v kadernictve nech ti poradia aby si nedopadla zle. ja som si uz prezil amuky a kopec slz koli tomu ako mi vlasy dopadli.dokonca mi uz ani farba nechytala normalne ale na modro takze bacha na to.ale kazdy ma ine vlasy no ale radsej si nechaj poradit odbornikom.