ahojte , mam problem veľky. cez leto som mala tmavohnede spodky a aj ofinu ostatok bol blond. teraz som sa rozhodla ist zase do blond uplne. bola som u kadernicky ale chytilo mi to hnede trochu do oranzova a niektora hneda nezmizla len vybledla trosku. tak sme boli s priatelom vyberat farbu a skusili sme to doma. chytilo to celkom v pohode len mi trosku ozltli vlasy.dala som si palette uil1 ci ako sa to pise. len tie hnede mi nechytili.tak sme boli este kupit palette c9 a skusili sme to ta mi to pekne vybielila tu zltu a hnede uz zacalo chytat blond. tak priatel navrhol nech si este dam tu uil1 lebo nam este ostalo tak mi to votrel do tych tmavych vlasov a co este ostalo pretrel tie vrchne. a stal s apruser chytilo mi to zase na oranzovo a teraz vyzeram boze hruza ani von nechcem ist. poradte co robit ? ako dostat tu oranzovu prec ? mam si este raz kupit tu c9? a pretriet to? prosim poradte som zufala
Hneda farba na oranzovo
SWISS O-PAR silver schampoo ste hladali v drogerkach DM alebo 101 alebo ... :) ?
Mala som Schwarzkopf BC silver a nepomohol velmi ... myslite ze tento je lepsi ?
dakujem
mám blond, len sem tam sa mi zdá, ze sa to niekedy zltne.. a nepaaci sa mi to tak sa toho chcem zbavit :)
kuku-ruku: no dobre tak potom daj vediet..a co teda ides ? dat na blond ?
otazka pre ":)"
ako sa vola ten sprej na zosvetlenie, ktory si pouzivala?
:)
no neviem ci ti to pomoze kedze to nie je farba normalna..ale vyskusat tomozes nic zle ti to neurobi.no mne vlastne farba chytila na zlto proste ako kuriatko som vyzerala he no a ked som si ho dala tak mi to pekne stiahlo tu farbu.ale viackrat som si umyla a potom uz bol vysledok vidiet.tie moje vlasy co mi vyrastali boli pekne az do biela a tie ostatne su teraz take pekne blond.ved vyskusaj :)
a co presne ti ten sampon spravil s vlasmi? ja mam povodne taky stredny spinavy blond, bola som rok vo francuzsku a tam som si vlasy zosvetlovala takym sprejom co si po umyti jednoducho nastriekas na vlasy a ono to postupne zosvetluje.
ale tu na slovensku nic podobne neviem najst... a uz mi vyrasta ten moj povodny spinavy blond, nie je to extremny rozdiel, ale vidno to. tie zosvetlene vlasy maju taku krasnu svetlu blond farbu, akoby vytahnutu od slnka :) a velmi by som si taku chcela udrzat
dala som si to do googla vyhladat v obrazkoch a už vidím teda ako vyzera :) predtym som skusala hladat len silver shampoo a to mi naslo kadjake ine obrazky.. tak uz vidim henten tam má nejakú bielovlasú žensku na obale, celý fialový :) doobre uz ho hadam zozeniem ked mam presny nazv :)
no na vrchu je napisane SWISS O-PAR a podtym je napisane SHAMPOO SILVER. tak skus popozerat aj ine drogerky alebo ak tak tak ti ho odfotim aposlem na mail aby si videla ako to aj vyzera.lahsie sa ti bude hladat :)
niki
bola som v DMke ..pozerala predavacka na mna ako na blázna... :D prosím ta aka je značka toho silver šampónu? :
no dobreee...:) he som zvedava