Ahojte...chcela by som vás poprosiť o jednu radu.Neviem,čo mám robiť. Mám priateľa, s ktorým chodím 9 mesiacov. Na tom by nič nebolo, keby mi dnes nenapísal jeden chlapec, že či mi nevadí, že môj priateľ spával 6 mesiacov s inou. Viac tam napísané nebolo nič. Samozrejme povedala som to môjmu priateľovi a ten sa dušuje, že mi bol celý čas verný a že je viac prekvapený ako ja a že niekto mi to spravil naschvál. Neviem čo mám robiť. Svojho priateľa veľmi ľúbim, lenže toto bol pre mňa šok. Nebolo by lepšie s kratšej cesty odísť? Tomu chlapcovi som odpísala, aby mi to vysvetlil, ale zatiaľ sa mi neozval. Ako sa mám k tomu postaviť? Tak či tak mám voči priateľovi narušenú dôveru. Ako by ste zachovali vy? Veriť viac priateľovi alebo anymnej správe na pokeci?
nevera???
noa? preto si dala aj muzsky nick aby sa hned neprezradila podla mna to je ta dotycna, ze sa na nu vykasla tak preto ti to oznamila.
registrovat na chalana sa moze kazdy...to je blbost nemysli na to, keby v tom nieco bolo podla mna by si si vsimla aspon naznak. ved si nespozorovala nic ze?
a nenapadalo ta, ze pri pol rocnej nevere by sa chlap skor ci neskor prezradil? my njesme zeny, ze dokazeme taketo veci ututlavat :P .
ja zhodou okolnosti chodim s priatelkou 9 mesjacov no neveru by si isto vsimla.. ale to moze byt podmjenene tym, ze sme panic a panna :D.
ako nick bol na chlapca registrovaný...ale mohla to spraviť tá dotyčná...fakt neviem
neverila by som. pokec je kravina na taketo vazne veci. podla mna to bola zavist nejakej zeny co ti zavidi chlapa.
to ti napisala nejaka baba čo má zálusk na tvojho frajera
len aby to nebola ta dotycna...
kedze ide o pokec a nejakeho neznameho, neverila by som jemu, ale priatelovi, ale urcite by som to preverovala a viac si vsimala niektore veci tykajuce sa priatela.
trafil si...ten nick bol vytvorený v ten deň ako mi napísal..napísal mi 8. 12. a pozerala som si že registrovaný od 8. 12. takže si ho vytvoril, aby mi napísal...správu som si prečítala až dneska, takže je to čerstvé
podla mna to nie je pravda... verila by som v tomto pripade priatelovi. a tomu na pokeci by som napisala, ze mu neverim a vysmiala by som ho. on by sa potom toho urcite chytil. asi vam chce niekto rozvratit vztah. alebo chce niekto teba. alebo jeho. pozri, kedy ten nick bol vytvoreny, ak len v tychto dnoch, tak mas jasnu odpoved.