Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevera???

Príspevok v téme: nevera???
renata23

Ahojte...chcela by som vás poprosiť o jednu radu.Neviem,čo mám robiť. Mám priateľa, s ktorým chodím 9 mesiacov. Na tom by nič nebolo, keby mi dnes nenapísal jeden chlapec, že či mi nevadí, že môj priateľ spával 6 mesiacov s inou. Viac tam napísané nebolo nič. Samozrejme povedala som to môjmu priateľovi a ten sa dušuje, že mi bol celý čas verný a že je viac prekvapený ako ja a že niekto mi to spravil naschvál. Neviem čo mám robiť. Svojho priateľa veľmi ľúbim, lenže toto bol pre mňa šok. Nebolo by lepšie s kratšej cesty odísť? Tomu chlapcovi som odpísala, aby mi to vysvetlil, ale zatiaľ sa mi neozval. Ako sa mám k tomu postaviť? Tak či tak mám voči priateľovi narušenú dôveru. Ako by ste zachovali vy? Veriť viac priateľovi alebo anymnej správe na pokeci?

zuzic

kafik cista pravda...kvoli tomuto som prisla o velmi dobreho kamarata, spoluziacka mu nieco povedala, doteraz neviem co a odvtedy sa spraval uplne inak...

kafe

Bez vetra sa ani lístok nepohne? To je taká polovičatá pravda. Ak sa nejaká chorá myseľ rozhodne očierniť druhého klebetami a klamstvom - presne kvôli tomuto sprostému porekadlu tomu ľudia uveria. A pritom sa jedná o čisté klamstvo. Ľudia nevedia kriticky prijímať informácie, sú jak ovce bez mozgu. A človek, ktorého sa tá klebeta týka sa nemá ako brániť. Dôkaz o jeho vine neexistuje.

Skutočne by ma zaujímalo, ako by ste sa bránili, čo by ste robili, keby začali o vás rozširovať klebety typu - má HIV, syfilis, ukradla peniaze svojej švagrinej, podvádza frajera na každom kroku... Keď by ste sa začali takýmto tvrdeniam brániť, tak povedia - aha, ako sa rozčuľuje, určite je niečo na tom pravda. Keď by ste boli ticho povedia - kto mlčí, ten svedčí. Proste čokoľvek urobíte, ovce si to vysvetlia tak ako to vyhovuje im a nie tak ako to v skutočnosti je.

kafe

Renata, tebe stačí úplne cudzí človek čo tresne prvú somarinu čo ho napadne a ty začneš pochybovať o svojom priateľovi, ktorého poznáš MESIACE?
Dievča, nauč sa trochi kriticky prijímať veci, čo sa ti dostanú do uší.
Zdroj informácie, že tvoj priateľ ťa podvádza je úplne NEDôVERYHODNÝ. Môže to byť 13r decko, čo si vymýšľa, nejaká trúba, čo chce dostať tvojho priateľa, môže to byť niekto z tvojho okolia čo len tak pre srandu králikom pustil hlášku do éteru A TY UŽ ROZMÝŠĽAŠ nad tým, že odideš z kratšej cesty??? Ježkovi voči !!!

Predstav si obrátenú situácii. Niekto napíše tvojmu frajerovi, že ho podvádzaš. A ty sa môžeš postaviť aj na hlavu a on ťa bude stále podozrievať a pochybovať o tebe. LEN kvôli niekoľkým riadkom ktovie od koho. To že si 9 mesiacov aj dýchala zaňho nevidí, nevidí, ako si sa k nemu správala, aká si bola šťastná... proste realitu aká bola hodí za hlavu a verí výmyslom. Veľmi smutné.

Ešte rozviniem teóriu - čo ak to je pravda. Lenže to ti môže potvrdiť len priateľ, niekto blízky alebo to môžeš zistiť na vlastné oči. Áno, chlapci sa dokážu majstrovsky pretvarovať, nuž tak si skús predstaviť toho svojho, že je taký sviniar a všetko na teba len hrá a vodí ťa za nos. Lenže aj baby sú macherky a pretvárku dokážu vycítiť rovnako ako úprimnosť. Prehraj si váš vzťah polroka dozadu a čo cítič - hral to tvoj priateľ alebo bol úprimný? Skutočne dokázal všetko tak perfektne zahrať? Je mi normálne ľúto tvojho frajera. Zaslúži si lepšiu babu.

ah marja

no to mas pravdu :) .. len netreba prilievat vodu na rozhoruceny olej.. bo to bum bac spravi :).
Ja osobne si myslim, ze optimizmus je krasna vec a zbytocne sa trapit niecim co vobec nemusi byt pravda.

ah marja

meggy to som nenapisal tebe len renatka pisala, ze ma nastrbenu doveru a ta sa sama nenapravi tak myslim, ze rozhovor by mohol napomoct :).
A ohladne tych typov.. to je skor fantazia, ze prave ta zena(kradoska partnerov) si dala muzsky nick aby sa neprezradila a napisala to koli tomu, ze on ju po 6 mesjacoh nechal, to skor zavana pribehom ako typom.

meggy10

ach maria nikdy nehovor nikdy, co vies? ja problem nemam tak nemusis pisat aby som sa rozpravala o tom. ja som jej len dala dalsi typ.

ah marjaa

meggy, teorie jak z matrixu.
6 mesjacov z 9 podvadzat a tak aby na to druhy nedosiel .. "Halyvuud" jak vysity.. podla mna nemozne, minimalne daco by si si vsimla.
Nastrbenu doveru sa posnaz napravit rozhovormi s priatelom.