Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

ch

Mne tú prepážku operovali. Lebo sa mi ťažko dýchalo a taktiež som ma chronický zápal prínosových dutín. Neni to nič príjemné, ale dá sa to vydržať. Hlavne sa nepozerať do zrkadla po operácii. Mne to pomohlo. Dýcha sa mi dobre. To utrpenie stálo za to

zuzic

james priserne dlho az tri dni:))) no sak aj ta skola je taka velikanska oproti tej mojej zakladke krpatej:)) normalne ti vchody a ja ani neviem do ktoreho mam ist nie este hladat triedu:)) ono to je gymnazium take vyberovejsie, bohuzial sa tam nebiju o studentov ako ine skoly takze je tazke sa tam dostat ale vybrala som si to lebo to dobre pripravi na vysku, kedze potebujem stoprecentnu pripravu vratane kvalitnych seminarov tak to bude zaberacka:( asi ani spavat nebudem strasne sa tam tazko uci:( jaj tak ty by si ho zjedol a spoluziakovi moze puchnut oko kolko chce ze?:)) ale inak aj ja lubim nanuky a tento bol fakt dobry mnam:) ale co si ty pribral na chalanoch to ani vidiet neni:) ale ked chces pridaj sa dnes zacinam len problem je s pohybom kedze sporotvat teraz nemozem:( no ja mam pred sebou patoro sprejov, jedny atb tie si uz nedam, dalsie kortikoidy tiez nic moc, potom troje navykove a ani jedny uz nezberaju ich zacinam kombinovat pomaly ze pat strekov z jednych tri z druhych no hroza so mnou:(( vies co silvester tak doma som bola a tak celkom dobre som sa bavila myslela som si ze zdochnem od nudy ale nakoniec bola sranda:) a ty? inac akurat teraz iem von ani sa mi samej nechce sa prechadzat ale vies trocha pohyb...ale co uz ked idem sama sluchatka sa mi pokazili tak asi budem remyslat o tomto roku...cakaju ma prijimacky nastup do novej skoly nove prostredie spoluziaci profesori vsetko nove...no tak troch si popremyslam len aj tak nerada chodim sama tu medzi domami, citim sa tak otupne....

James

och som tu riadne dlho teraz nebol :D. no vobec nebol cas hh :D .. no vidis tak este dobre nakoniec .. uz terat dajak vydrzis .. ja som zakladnu tiez nemal rad a ti poviem ze stredna je ovela lepsia ako zakladna .. urcite .. uz by som nesiel za nic na zakladnu spat :D hh ja niekedy ani teraz netrafim o do spravnej triedy .. dost velku skolu mame a kus problem to je niekedy :D a co to je za skolu ak mozem vediet ? .. no vidis aj chalani hh :D no nanuk hej ? :D .. ja by som ho radsej zjedol .. milujem nanuky :D no ved keby si videla aky ja mam vsade bordel a na stole vsetko mozne mam :D no ti poviem super chutil D: ani som necitil chut :D len svoje spalene pery :D no aj mne by trebalo trochu z brucha zhodit .. som trocha pribral hh D: ael sa mi enchce :D no vidis nechcelo sa mu .. ani sa mu necudujem mne by sa tiez nechcelo .. ale tak treba .. ja by som sa len tak poperovat nedal bez toho aby som isto vedel .. no co uz .. bude vediet .. ale neprajem mu .. skoda .. :( no vidis tak fajn potom :) prechadzky su fajn .. he tak este dobre ze si nemusela sama behat po meste .. mne by sa asi nechcelo .. cez zimu a dazd fuj .. a mlaky och hruuza .. a este mam dvoje uz aj vopred a zas sa mi nedycha dajako skvele :( .. ako si oslavila silvestra ?

zuzic

no vidis:) ja sa zas tesim na strednu mam tam kamaratov uz, vies brat tam chodi poseldny rok chodil tam aj starsi brat a chodi tam aj moja naj kamaratka na osemrocne takze poznam tam dost ludi okrem ineho bratova frajerk tam este rok bude takze aspon nieco:) no ale ta skola je teda bludisko lebo to je stara skola a tatolne bludisko tak asi ani netrafim do triedy: ani kamoska netrafila ked tam bola nova tak zdy meskala lebo netrafila do triedy:)) a kamoska mi referuje ako to tam chodi a tazko sa na tu skolu dostane:( ale zevraj potom to stoji za to aj ti chalani ze su taky galantni a inteligentni:) no hej oni ho doriadlili sedi so mnou tak som mu potom davala prvu pomoc:)) sak bol napuchnuty jak zombik ledva som zohnala lad...teda nanuk:)) zdravy egoizmus...bojim sa ze ked potom zacne byt chory ani si to nevsimnem a budem taka stara lakoma egoisticka doktorka co nikomu nebude chciet pomahat:( no ja mam stolik a v noci pekny bordel na nom:)patoro kvapiek, kapesniky, mobil. sluchadka, levika:) anjelika a neviem co este:)) hm mnam mam rada karamel:)) a chutil aspon?:)) nie vsetky:DD ale ja ano:)) ale neries uz som schudla sest kil a chudnem dalej:) pozri ale on nevedel ani ze ci je alergicky a isiel sa operovat. no ty pobehas vsetky vysetreni co som mala aj ja, aleg. aj rozsirene orl vysetenia a ked nic okrem tej prepazky nenajdu tak vies ze je to z toho. on sa nesnazil ani hladat a isiel hned na prve co mu povedali a ani alerg. testy si neurobil lebo mu bolo pohodlnejsie a az teraz ide na vysetrenia ked u to nepomohlo. no ty najskor vylucis vsetky moznosti ostatne a ked sa nic nenajde tak potom uz vies z coho to je. mas aspon diagnozu to je dobre...horsie je ked nemas diagnozu nevies co ti je a trapis sa dalej...ale je to len na tebe pravdaze rozhodni sa ako chces ale ja si myslim ze je to od prepazky podla toho co pises...ale podla mna by si mohol este jednu, by si sa cudoval kolko je tu mudrych ludi. ja tu chodim casto dozvies sa aj zaujimave veci no a mam tu taku bandu kamaratov takze tak:) no s tou bratovou kamoskou to nakoniec dobre dopadlo, ja som zufalymi sms zburcovala moju kamaratku a nakoniec sme sa tulali po sidlisku ale aj sme sa porozpravali a zaspominali takze fajn bolo:) a chvilu som bola aj s "svagrinou" takze to dobre dopadlo:) inac dnes sa mi minuli dalsie kvapky uz ich tolko tak rychlo minem:(((

James

jaj no ved hej .. jak sme boli na zakladnej tak to tiez uz vseci sme sa neznasali .. ale na strednej este jak no .. ale tiez nic moc tie vztahy nase :D no tak to vacsinou byva .. taki su ludia blby uz . :/ ale ako tvoji spoluziaci ho zbili ?? .. ta co uz s tym tiez nic nenarobis .. mal im vratit .. sak jasne ze najprv napis svoj .. na tom nieje nic egoisticke .. a existuje aj nieco cmu sa hovori zdravy egoizmus .. a je super ked ho clovek ma .. najprv vzdycky treba pomoct sebe :!! :) az poto ostatnym .. o seba sa treba najprv postarat .. no vidis ja stolik okolo postele nemam nastastie :D a taky sprej mam tamtum verde .. nic moc .. ale mysel to upokoji :D no ja mam suche pery ale take som neco este nemal .. len raz ked som ochutnal vriaci karamel .. som netusil ze je horuci a skoro cela pera mi zisla :D az soom sa o nu bal :D ale je v poho :D no srandu mate s tym :D .. no ved to ze ani ja poriadne smrkat nemozem !! hej hej vsetky ste tucne :D:D hh boze :D nic sa mu nezlepsilo .. no to najlepsie pooperovat aj ekd clovek pomaly nevie co mu je .. ta co uz .. vidis a to presne nechcem .. !! :( zbytocne operacia .. oo tak tebe tak funguje intuicia hej ? :D:D .. hh tak to je super :D .. no dakedy aj mne sa stavaju take finty .. ale to asi kazdemu :D .. co ja vem jak to uz funguje hh :D .. ja mam casto deja vu :D:D ale uz nezakladam ziadnu temu sa mi necche:/ .. aj tak tu nic niekto nevie :D:D tak vies ja niesom velmi ten internetovy typ cloveka :D takze ja sa snazim prispievat co najmenej :D:D hh .. som len tam kde ma nieco trapy .. takze tu :D .. nic uz nepotrebujem : D joj tak to uz asi neskoro pisem co ? :/ no vies tak to ja zas netusim .. tu by som ti vedel poradit hmm :) .. ale v nitre som nikdy nebol .. jooj :(

zuzic

to vies zakladka je taka devat rokov tam trcim uz si lezeme na nervy...ale vies nevyzrete decka ti nasi chalani, nas je sest dievcat z toho jedna nechodi do skoly naposledy som ju videla v maji takze len pat a dvanast chalanov..jednoducho nie som ten typ ako vacsina dievcat ze sa budem chalanom vtierat a vyspulovat na nich pery jak to robi kazda na pokeci a ukazovat sa jednoducho na to nemam tak ma beru tak ze nejaka nezaujimava a nemaju ma radi lebo sa dobre ucim..no zlozite ale jednoducho ked potrebuju poradit tak zuzka sem zuzka tam a potom je to na nic..u nas plati ze dievcata su nic oproti chalanom takze neporad a uvidis...nedavno mi zbili jedneho normalneho spoluziaka co som mala rada tak ho zmlatili- sikana ze vtedy som s nimi nadobro skoncila. teraz budeme mat monitor ani nehcem vidiet:) vies mozno je to egoisticke ale riadim sa tym ze najskor napisem svoj test az potom ich...takze monitor bude vesely ale mame mat ispekciu a vypinam mobil takze sms nebude tak hadam to bude v pohode:) normalne jak mam stolik ten sal sa dostal do suflika ja som sa otocila a on sa stiahol no a stale menej a menej kyslika:)) no a co si striekas do hrdla? ale toto ne su vacsie pery to su mega napuchliny:)) ale uz su lepsie no ale predstav si ze stlacis peru a totalne tvrda spravi sa ti taka vydutina a chvilu trva kym sa pomaly naduje do normalu:))a to som si nikdy neoblizovala pery:)) ale napr. brat bol na ture na ostrve a tam ulne hore si olizal pery a to si mal vidiet tie chrasty:) juj hrozne to bolo take cervene ciary po celych ustach:) no a toto je dalsia sranda ze vlastne mne vacsinou nieco vysmrkam ale potom mi uz nic nejde, ze vlastne potom uz v tom nose nic nemam aj ked si dam dalsie kvapky uz tam nic nemam len po nejakych troch minutach sa mi zapcha znova a pri tom je prazdny:))no lebo som tucna!!!:D tak radsej ty nic nechap:) hej bol...dnes mi napisal jeden chalan..neozval sa mi asi tri mesiace a dnes mi napisal mail ze bol na operacii, najlepsie ze ja si ho uz nepametam:) ale asi na tejto prepazke a ze sa mu nic nezlepsilo...ale on nebol na alerg.testoch nikdy...pocuvaj nestvi ma ja mam taku intuiciu ako nikto:)) fakt este nikdy ma nesklamala:) zvlastne je ze napriklad stale viem kde sa nachadza jeden clovek..hm..nkto neveri ale fakt to citim, minule sa mi zdalo ze urcite je doma a stretla som ho pred domo potom sa mi zdalo ze je mimo mesta a o chvilu sa mi zdalo ze je niekde blizko a stretla som ho na ulici:)) sranda uz vela krat sa mi to zdalo:)) no ja zas skoro nikdy nie som pekne vyrovnana:)) vies co, keby si skusil zalozit novu temu mozno by sa ozvali lebo asi si myslia ze tato skoncila tak ako niektore ze chatove temy...niektore sa tu tak zamoria a do nich potom ani nezvyknu prispievat:) skus dat este jednu..ozaj vlastne ty sa tu aj pohybujes v temach alebo si len v tejto jednej? lebo som ta este nikde nestretla..:)a este nieco...poradis mi? mam mensi problem...prave dnes som sa dozvedela ze zajtra si brat donese priatelku a ja ju nechcem stretnut..lenze je to cez obed kamaratka nemoze a ja nemam kam ist a s nou nehccem byt...kam tak mozem ist? hm..ziadny les tu neni ani nic a do preplnenych obchodov a sama to sa neda:(

James

joj a to preco take mas blbe vztahy so spoluziakmi hmm ? :-/ tak dobre si mu teda dala .. no ved hej ked treba poradit .. ja zas som taky clovek ze aj ked mi treba poradit a viem ze ked to nespravim bude 5ka tak aj napriek tomu nebudem pytat cloveka o radu s kym sa nebavim a nemame sa radi .. chapes .. tak im nerad :)boze tak to ako sa ti mohlo podarit .. ja som sa este nedusil so salom .. ale na vecer si teraz vzdycky striekam take blbosti do hrdla aby ma nebolelo .. ale tak ver ! :D .. na zapad jasne hned som tam :D .. ono od niektorych autoroch sa mi lepsie spieva a od niejakych zas nie .. zas kopu spevak ma trocha aj upravovany hlas .. tak sa to samozrejme aj zle spieva potom .. ta tak asi .. ale hrozne falosne :D .. ale co uz da sa to do poriadku :D napuchnute ? .. tak to ja zas nemam .. ale zober si to z lepsej stranky kopu dievcat chce mat vacsie pery :D ale nie srandujem :D co vies mozno by sa mu to pacilo :D no co ja viem tak skus to dajak vsetko vysmrkat .. aj ked viem ake to je obtiazne .. hm . .. nechapem preco vsetky baby hovoria ze su tucne ! :D .. a ten posledny kamos bol na operacii ? co vies mozno sa vrati :D al enie prajem mu len dobre .. zla zenska intuicia !! :D nie neboj sa skoliozu nebudem mat !! :D to uz by bolo vela :D vzdycky som pekne vyrovnany :D ale stacis stacis :D ale mohol by nam niekto poradit :D .. no hej tu myslim D:D:

zuzic

no sak ani ja:DD ich mam tolko:D no asi nepodarilo:D svine, a vies este narazali na take citlive veci co ma dost zaboli ked povedia aby som sa rozculila tak jedine co som spravila ze som mu dala cez hubu viac osm nemohla:) vies neni to bohvieco ti spoluziaci maju ma radi ked potrebuju poradit to je vsetko:) inac co salom uz nespi, aj ja som s nim spala:) dobre to zneje:DD teda s tym salom a zachytil sa mi o stolik a sranda bola este ze som sa zobudila by som sa zadusila:) ale potom som sa zacala dusit aj bez toho takze vlastne je to jedno:) tak si pod k nam zahrat a uvidis:) ale aj tak neverim ze falosnejsie ako ja:) tak mi pod este rychlo zaspievat kym ta budem pocut este:(( sa bojim ze sa mi pokazi sluch velmi:( inac tie pery ani nehovor...tiez ich mam od toho dychania uplne vyschnute este aj chrasty a napuchnute no strasne su..lebo jak vonku dycham ustami tak vydychujem teply vzduch, vonku je studeny, to sa zrazi a mam vlhke pery a je to...spoluziacka to tak milo okmentovala ze bud rada ze nemas frajera, keby videl tie tvoje pery by ta nechal sak by sa mu hnusilo ta pobozkat:( ja som si uz dala sest krat neviem co sa deje je to len horsie...tak zrazu sa zhorsilo vyhrabala som styri kvapky a vsetky prestali zaberat bojim sa ze sa zacnem v noci zas dusit hlienmi kedze ich nemozem dat prec z nosohltanu ked mi nezaberaju spreje a ze sa zadusim bojim sa uz aj spat:(( inak aj ja ze preco som taka tucna:)) teraz to uz konecne viem:)) ze preco nie a nie schudnut:)) nikto nevie...ale snazil si sa:) no skoncil si ako ostatny po tejto stranke na nic si neprisiel:)ale pomohol si mi aj tak:)) a mam aspon kamosa, kedze tomu poslednemu sa polepsilo a odvtedy mi nenapisal. vidis ako vas menim:) vsetkym sa polepsi a ja sa mozem len s nimi tesit:(((..o dakujem za aplaus:)) len by to chcelo este viac nadsenia:) prave som s tym rachla ked to nejde tak to nejde:) a idem na chemiu:))) a nepodcenuj sa!! ty nemavas 5 casto, viem to:) zenska intuicia:))) nie ze budes mat este aj skoliozu, tak ked vela pritom sedis tak aj nieco cvic na chrbticu aby si neskoncil zle...no co nestacim ti?:))) asi nam nikto uz nevie pomoct:(( sem tam niekto to mylsis tu babu co nam sem raz napisala a stafylokokovi?:)))

James

no ja som nastastie teraz nedostal ziadneho D:DD och sak aj keby ze vsetkych co mam vylozim na postel tak nemam dke lezat takze asi tak :D velmi vgela ich mam :D:D boze nachytat ta chceli hej ? .. tak sa im to asi nepodarilo ze ? :D to az tak ti neveria ? no ja niekedy spim zo salom :D .. hoc pochybujem ze to pomaha .. ale tak aspon taky dobry pocit :D ze hrdlo je v teplucku :D ale hej dost falosne :D keby ze mam klavir tak by sa to dalo do poriadku . ale tak ani nemam ako poriadne :D joj keby si pocula mna :D a to mi ani hlas nemusel odist :D ja som si uz dnes rano musel dat kvapky lebo som sa nato zobudil ze dycham uz len ustami a pery mam uplne vyschnute .. takze parada .. no sa tu hrajem na blbeho psychologa :D:D a mne do hrdla vkuse zatekaju ... uz sa pri doktorke smejem ze nech toto mi nehovori .. ze to nieje dolezite lebo uz som si nato uplne zvykol :D a ze preco stale priberam :D:D no .. hej takze este vacsie hej .. . och uz netusim vazne .. lebo vies niekomu ked robia plastiku a zmensuju nos .. tak potom sa im zle dycha aj ked dierky maju mensie .. ale uz vazne neviem . ok budem ti vdacny ked das vediet :) som zvedavy .. no ved srandujem 5 nemoze byt .. to len u mna :D och sa ti cudujem mne by sa cez prazdniny nechcelo pocitat .. potlesk tlap tlap :D:D ano to je vedlajsie :)) .. ja si nicim chrbticu ako stale hrajem na gitare .. no co uz stoji to zato :D hej hej vsimam tak ako ze fakt dost :D uz 6 strana tu je :D:D hh a to len dvaja piseme :D sem tam niekto no :D