prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk
Krivy nos, nosna prepazka
CH kolko si mal rokov ked ta operovali?
ale co vies mozno by ti to vyslo, a nechces si dat este jednu prihlasku ako poistku keby nahodou toto nevyslo tak este jednu prihlasku na skolu ineho zamerania? nehazarduj so sluchom davaj pozor prosim ta az ked ho budes mat ohrozeny budes lutovat ze s nim hazardujes...jemine prepac james uz mi hrabe z tohto...no keby snezilo to by bolo fajn:) lebo takto mrzne a nic z toho keby snezilo aspon sranda by bola:) no hej vies jaky bol haluzak?:) len chudacik potom mi ho bolo luto ked tak knucal...no skoda ze som ho nenatocila ale zas sak nechodim stale so zapatou kamerou na mobile:))) vies a ta macka sa este tak otocila vies taky ksicht mala jak akoze mozes ma:))) ale to ma vzdy zas:)) jak z rozpravky to bolo:) ja neviem lyzovat:( skoda...teraz sa uz bojim lebo mam panicky strach ked ich vidim vies ze nahodou sa zranim a tak...z inych sportov nemam taky strach ako z tohto...ale napriklad ja som sa na lade korculovala po dvoch rokoch a skoro som to teraz uz nevedela:)) inac po kolko si davas tie spreje? ja v poslednom case asi po sedem par krat do tyzdna:(((
James, mne to robili cca pred dvomi rokmi. A stále sa mi dýcha dobre. Ale zase si nemysli, že hneď ako sa zobudíš, budeš dýcha voľne nosom. To až po týždni-dvoch zhruba. Ak máš nejaké otázky, tak sa pýtaj:)
no ved hej kopu uz takych bolo poslo na gympel a potom ic ani sa tam neucili vobec .. a tak vies .. ja som chcel bud na kozervatorium alebo na vysoku skolu muickych umeni .. ale pochybujem ze ma zoberu na jednu ci druhu ... ja len take 4 kilka by som chcel by mi stacila .. z brucha :D: no .. ale nece s ami . no mne raz buchlo hned pri ruke taka petarda a na chvilu som nic nepocul len take bzucanie :D:D no ved hej a my tu na vychode mame neskutocnu zimu .. och daco hrozne teraz .. keby apson snezilo .. heheh to vazne si toto videla ? :D:D boze asi by som to nevydrzal :D jaj sakra skoda ze to nemas natocene :D:D bol by to dobry zaber :D no hej aj u nas fuci aj vcera tak bolo ale dnes este horsie aj zima velka ... tak ja sa viem lyzovat .. no dufam ze este hej naposledy som asi pred dvoma rokmi lyzoval :D tak dufam :D
v pohode james chodievaj kedy chces:)) no hej ked ide na gympel a potom nic tak ani na gympel nemusel ist:))) a aku planujes vysku hm?:) ha tak pod chudnut so mnou:)) spoluziacka mi napisala na silvestra nech si rovno tu petardu strcim do usi ze mozno pomoze na sluch:)) nie teraz nebeham len sa prechadzam:( tak rada by som si zabehala alebo na korcule...hm...ale nemozem byt zrovna teraz chora pre vysvedcenim...no chodim do takych domov rodinnych lepsie ako medzi panelakmi ale strasne besne psy tam su:)) dnes som sa akuat smiala na jednom co v zahrade nahanal macku a ona vyskocila cez plot a on si tresol nufak chudacisko:)) jak ho dostala:)) inac vcera jak som sa bola prechadzat skoro ma odfuklo strasny vietor bol u vas tak nefuci? hm...zajtra sa idu bratia lyzovat...vies sa lyzovat?
och cudne to vyzera to oslovenie :D:D .. sorry Ch :D :)
hej ty CH :D a kedy ti to asi operovali ? kolko preslo do operacii ? .. ja sa bolesti nebojim .. ja sa bojim toho ze to aj tak nebude v poriadku .. !!
no konecne som zas tu .. nemam velmi cas chodit sem .. stale nieco robim ..ale ver mi stredna to je uz nieco uplne ine .. zakladna je uplna blbost .. na strednej mas uplne iny rezim iny pristup ucitelov uz ta beru ako dospeleho normalne sa s tebou bavia je to ine .. len si netreba narobit porblemy ako ja a bude v poho .. ano gymnazium dobre pripravy .. ale kopu ludi pojde na gymko a nejde potom nikam .. a to im je hovno .. .. ja uz chcem na vysku !! no neviem ci by som nanuku dokzal odolat :D hh .. ale nevidno vidno vidno to .. musim zas cvicit wrr ! ale ked som taky lenivy ... no mne sa zda ze trocha mi vazne pomaha ta solna lampa ale aj tak na noc ju vypinam :D tak si dam uz rovno kvapky co uz .. nic nerobi zazraky .. och ja nastastie dost dobre som oslavil .. a petardu som si hodil :D:D hehe .. ale trocha som vypil a hlava ma strasne bolela lebo dlho som nic nepil .. ale to asiz vina lebo vina neznasam . ale chod hoc sama lepise ako sediet doma .. a dobre je si behat po lesoch aj na kondicku aj na vsetko .. len ty s tym nosom asi vela behat nemozes co ? :( .. tak aspon prechadzky .. ale skoda ze ani tie lesy tam nemate .
ch strasne ti zavidim...v dobrom pravdaze:)
Jasné, že pomohlo. prvý týždn som sa nosom nedokázal vôbec nadýchnuť, lebo to bolo opuchuté po operácii. Ale ten pocit keď opuch prešiel a vedel som voľne dýchať bol úžasný. Naozaj.