Intuitívne stravovanie: 5 tipov, ako jesť lepšie a zapracovať na svojom jedálničku

Táto diskusia patrí k článku: Intuitívne stravovanie: 5 tipov, ako jesť lepšie a zapracovať na svojom jedálničku
Intuitívne stravovanie: 5 tipov, ako jesť lepšie a zapracovať na svojom jedálničku

Intuitívne stravovanie nám umožňuje zastaviť sa a premýšľať o tom, čo a aké množstvo jeme. Vďaka uvedomeniu si, kedy a prečo jeme, a schopnosti nerušene si vychutnať jedlo, si konzumovanú stravu viac užijete, lepšie spoznáte svoje stravovacie návyky a váš jedálniček bude výživnejší a zdravší.

lieskovcek

Hmm, to keď vidím, čo niektorí ľudia dokážu do seba pchať, tak to okolo intuitívneho stravovania ani len nešli. Škoda ale, lebo však ono to zase nie je také náročné sledovať, čo zjeme.

run

After study a few of the websites for your internet site now, and I genuinely as if your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site play snake list and will be checking back soon. Pls look at my website likewise and let me know what you think.

miahu

podla mna pokial nie su nejake zdravotne problemy alebo co, tak nevidim dovod len tak uzivat vlakninu. ta sa da obsiahnut aj v strave predsa.

Jausik

Len taka rada, vlaknina! to je nutnost co zapraxovat do stravovania a ak nezvadate denne normy haha tak skuste doplnky ja mam doma optifibre, pecka vec.