4 tipy, ako piť viac vody a zostať hydratovaný aj počas horúcich letných dní

Táto diskusia patrí k článku: 4 tipy, ako piť viac vody a zostať hydratovaný aj počas horúcich letných dní
4 tipy, ako piť viac vody a zostať hydratovaný aj počas horúcich letných dní

Sme to, čo pijeme! V prípade väčšiny dospelých tvorí voda 60-70 % telesnej hmotnosti. Voda je životne dôležitá pre správne fungovanie prakticky všetkých buniek, tkanív a orgánov v tele. Takisto je potrebná aj na správne trávenie a dopravenie živín do vašich buniek a pomáha tiež pri regulácii telesnej teploty. Voda tiež pôsobí ako akýsi „tlmič“ pre mozog a miechu a je aj mazivom pre kĺby, orgány a tkanivá. Adekvátny príjem vody vám môže dokonca pomôcť pri regulácii hmotnosti.

Ivanka082

Myslím si, že www.fairtradecentrum.sk káva bez kofeínu ešte nedostáva toľko priestoru ako by mala. Pozerám, že ľudia sú stále viac a viac dehydrovaní, pritom je vody stále veľký dostatok. Ja si často užívam života viac, než tomu bolo pred 20 rokmi kedy som pobehovala po kluboch. Ako je to možné?

nurse87

tiez dost casto zabudam pit, teraz som zacala pit viac ale musim ju mat pred sebou aby som videla, ze sa musim napit. tak ze bud dzban alebo flasu vody musim mat pred sebou

Bibis1

U mna velky problem. Casto sa mi stane, ze si uvedomim, ze preslo pol dna a ja som vypila len pohar vody. Preto sa snazim mat pri sebe pohar alebo flasu s vodou. Skusila som si davat aj pripomienky, aby som sa napila, ale tie som vacsinou odignorovala. Do pitneho rezimu sa zaratavaju aj polievky, tak aspon tie si davam na obed alebo na veceru.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.