Chudnutie vo dvojici: v čom sú ženy a muži odlišní?

Táto diskusia patrí k článku: Chudnutie vo dvojici: v čom sú ženy a muži odlišní?
Chudnutie vo dvojici: v čom sú ženy a muži odlišní?

Nie je neobvyklé, že sa pár rozhodne spoločne chudnúť a zlepšiť si fyzickú kondíciu. Určite to uľahčí mnoho vecí, pretože správne jesť a pravidelne cvičiť je oveľa jednoduchšie, ak váš partner robí to isté. Avšak muži a ženy fungujú pri chudnutí rozdielne. Páry tak bývajú prekvapené, že sa v niektorých veciach ohľadom chudnutia nezhodujú.

faisbeam

Ostora tv offers admittance to huge number of live Stations from a plenty of various nations, covering many sorts from news and sports to diversion.

Elizabet22

Tiez si myslim, ze to proste ide lepsie vo dvojke, mozes sa s tou polovickou navzajom motivovat, podla mna je to super a ide to proste lahsie, ked mas taku podporu.

Emilius

Vo dvojici ide všetko lepšie :D AJ chudnutie a cvičenie :D MY sme si domov kúpili náčinie z www.electronic-star.sk a doma pekne s priateljou posilujeme :D Je to podla mna fajn spoločná aktivita

Bibis1

My sme s partnerom chodili spolu do fitka pravidelne. Travili sme spolu cas a aj sme pre seba nieco spravili. Teraz je to tak, ze ja cvicim pravidelnejsie a jemu sa skor nechce.