5 tipov ako dosiahnuť biele zuby, najlepšie z pohodlia domova

Táto diskusia patrí k článku: 5 tipov ako dosiahnuť biele zuby, najlepšie z pohodlia domova
5 tipov ako dosiahnuť biele zuby, najlepšie z pohodlia domova

Žlté zuby dnes trápia pomerne veľa ľudí. Niekomu vadí ako s nimi vyzerá na dôležitých jednaniach, iných zase mrzia nepríjemné pohľady okolia. Existuje ale veľa možností ako mať biele zuby jednoducho a celkom pohodlne. V tomto článku vám predstavíme päť tipov ako sa zbaviť žltých zubov.

Tomasko987

Precitajte si tento super clanok o domacom bieleni zubov - zapisnikzubarky.sk

Je pisany zubnou lekarkou a pise v nom rady, co naozaj funguje a nefunguje a na co si davat velky pozor.

lena33

Za mňa je najefektívnejšie bielenie od profesionálov, ak chcete mať belšie zubov naozaj o niekoľko odtieňov. Ja pravidelne navštevujem Dental Brothers, kde často mávajú aj rôzne zľavy či akcie a s bielením som nadmerne spokojná.

Svetlanka7

Ja som bola najskôr u zubára na bielenie a teraz si v nejakych pravidelných intervaloch zase bielim zuby pásikmi od bielime.com a som s tým maximálne spokojná :) a kvalitná zubná pasta nemože samozrejme tiež chýbať

Emma3

Mne osobe pomáhajú taktiež bieliace pásiky, ale našla som aj celkom fajn návod na domáce bielenie na tomto blogu bielime.com a celkom je to fajn. Ale na pásiky a pastu nezanevriem aj tak :)

ivanatim

Pozor na fejkove pasiky z Číny v dizajne obalu spred 6 rokov, ktory sa uz davno nevyraba... prave títo na ktorych v clanku odkazujete, nimi podvadzaju ludi:
bieliace-pasiky.com