This article is amazing. Thanks for the helpful information you shared with us. quordle.net
Pravidelný pohyb ako novoročné predsavzatie? 10 tipov, ako s ním neskončiť hneď v polovici januára!
Pri čítaní článku mi prišlo, že môžem byť na seba hrda haha. Veľa veci dodrziavam- spravna strava, optifibre vlaknina, pohyb, dost spánku atd. Je marec a ja stale pokracujem!!!
No tak lebo vela ludi caka s predsavzatiami do januara, ak by niekto chcel velmi zmenu tak by zacal hned :)
Tiež poznám tieto nanaplnené predsavzatia:-) ale konečne sa mi podarilo naplniť predsavzatie pravidelnéh pohybu..kúpila som si na www.cyklospeciality.sk kvalitný bike a odvtedy bicyklovanie zbožňujem.
každý rok si píšem na začiatku roka ciele - a zdravý životný štýl je number one na zozname, pretože čo je dôležitejšie, ako zdravie
myslim, ze pokial sa niekto pravidelne hybe a aj ta strava nie je na zahodenie, netreba riesit nejake agresivne predsavzatia :)
Dôležité ja nájsť si taký druh pohybu, ktorý vás bude baviť a potom pri tom vydržíte. Ja som začala kolobežkovať a je to zatiaľ pre mňa to naj, čo som objavila. A hlavne konečne pohyb, na ktorý sa naozaj teším.
Ja som si kúpila minulý rok na www.cyklospeciality.sk super bike a odvtedy ma to drží, takže moje predsavzatie do nového roka znie: S pohybom vydržať!:-) Cítim sa omnoho lepšie. Je to balzam na dušu, prevetrať sa na čerstvom vzduchu.
ja zase čakám kolobežku :D
toto bude aktuálne každy rok :) preto očakávam od Ježiška nový bicykel :))
Chudnúť sa nedá bez pohybu, je však dôležité zistiť, ktorý pohyb je práve pre vás vhodný a bude vás baviť. Chlad a skorá tma nás často núti k leňošeniu, preto je najlepšie urobiť si z cvičenia zábavu a čo najviac si ho spestriť. Začať nie je také zložité. Ale vydržať, to už chce dobrý plán!