Pravidelný pohyb ako novoročné predsavzatie? 10 tipov, ako s ním neskončiť hneď v polovici januára!

Táto diskusia patrí k článku: Pravidelný pohyb ako novoročné predsavzatie? 10 tipov, ako s ním neskončiť hneď v polovici januára!
Pravidelný pohyb ako novoročné predsavzatie? 10 tipov, ako s ním neskončiť hneď v polovici januára!

Chudnúť sa nedá bez pohybu, je však dôležité zistiť, ktorý pohyb je práve pre vás vhodný a bude vás baviť. Chlad a skorá tma nás často núti k leňošeniu, preto je najlepšie urobiť si z cvičenia zábavu a čo najviac si ho spestriť. Začať nie je také zložité. Ale vydržať, to už chce dobrý plán!

Jausik

Pri čítaní článku mi prišlo, že môžem byť na seba hrda haha. Veľa veci dodrziavam- spravna strava, optifibre vlaknina, pohyb, dost spánku atd. Je marec a ja stale pokracujem!!!

Pivonka37

Tiež poznám tieto nanaplnené predsavzatia:-) ale konečne sa mi podarilo naplniť predsavzatie pravidelnéh pohybu..kúpila som si na www.cyklospeciality.sk kvalitný bike a odvtedy bicyklovanie zbožňujem.

KlaraKu

každý rok si píšem na začiatku roka ciele - a zdravý životný štýl je number one na zozname, pretože čo je dôležitejšie, ako zdravie

zampana

myslim, ze pokial sa niekto pravidelne hybe a aj ta strava nie je na zahodenie, netreba riesit nejake agresivne predsavzatia :)

evita87

Dôležité ja nájsť si taký druh pohybu, ktorý vás bude baviť a potom pri tom vydržíte. Ja som začala kolobežkovať a je to zatiaľ pre mňa to naj, čo som objavila. A hlavne konečne pohyb, na ktorý sa naozaj teším.

Andy_ma

Ja som si kúpila minulý rok na www.cyklospeciality.sk super bike a odvtedy ma to drží, takže moje predsavzatie do nového roka znie: S pohybom vydržať!:-) Cítim sa omnoho lepšie. Je to balzam na dušu, prevetrať sa na čerstvom vzduchu.