ja už svoju kolobežku mám a makám na nej, aby som formovala problematické partie - stehná a zadok
www.cyklospeciality.sk
Ako oklamať jojo efekt? Techniky, ktoré pomáhajú zdravo chudnúť
Najhorsie asi je si dlhodobo nic nedopriat a cez sviatky jest jedno cez druhe to je jasne, ze sa potom aj pribera.
to teraz nebude nikde nic len ako nepribrat pocas sviatkov, alebo schudnut po Vianociach a podobne :)
Popri úprave stravy určite športovať, aspoň rekreačne, napr, behať, bicyklovať alebo teraz je moderné kolobežkovanie. Ale vybrať si správny bicykel alebo kolobežku, je dôležité. Ja môžem odporučiť obchodík cyklospeciality.sk-
Najzaručenejší spôsob je určite pravidelný pohyb.A keď ho máš, môžeš si aj čokoládu dať. Ja teda bez sladkého nevydržím, ale tým, že pravidelne bicyklujem, tak si postavu držím.
Ja tiež začínam ráno s pohárov citrónovej vody na rozbeh metabolizmu, ale jednoznačne najdôležitejší je pohyb. Akýkoľvek, ale hýbať sa, presne tak.
od Ježiška očakávam kolobežku z cyklospecialít, aby som sa mohla vrhnúť konečne na pravidelný pohyb
hýbať sa a nežrať! :)))
pohár vody ráno dodržiavam, aj pozitívnu myseľ a nadstavenie ... a osobne si myslím, že je veľmi dôležitý pravidelný pohyb. Bez toho to chudnutie nikdy nepôjde
Diéty, rady, finty... je ich nepočetné množstvo. Všetky proklamujú, že zaručene schudnete! Keby to bolo také ľahké, nebolo by toľko ľudí s nadváhou. Iste poznáte výhovorku: “Ja priberiem aj z vody.“ Tí čo sa trápia diétami, dostanú sa do začarovaného kruhu jojo efektu - kilá idú hore a dolu a opäť hore. Výsledok? Frustrácia z diét a ešte vyššia hmotnosť.