Ako oklamať jojo efekt? Techniky, ktoré pomáhajú zdravo chudnúť

Táto diskusia patrí k článku: Ako oklamať jojo efekt? Techniky, ktoré pomáhajú zdravo chudnúť
Ako oklamať jojo efekt? Techniky, ktoré pomáhajú zdravo chudnúť

Diéty, rady, finty... je ich nepočetné množstvo. Všetky proklamujú, že zaručene schudnete! Keby to bolo také ľahké, nebolo by toľko ľudí s nadváhou. Iste poznáte výhovorku: “Ja priberiem aj z vody.“ Tí čo sa trápia diétami, dostanú sa do začarovaného kruhu jojo efektu - kilá idú hore a dolu a opäť hore. Výsledok? Frustrácia z diét a ešte vyššia hmotnosť.

evita87

Popri úprave stravy určite športovať, aspoň rekreačne, napr, behať, bicyklovať alebo teraz je moderné kolobežkovanie. Ale vybrať si správny bicykel alebo kolobežku, je dôležité. Ja môžem odporučiť obchodík cyklospeciality.sk-

Pivonka37

Najzaručenejší spôsob je určite pravidelný pohyb.A keď ho máš, môžeš si aj čokoládu dať. Ja teda bez sladkého nevydržím, ale tým, že pravidelne bicyklujem, tak si postavu držím.

Andy_ma

Ja tiež začínam ráno s pohárov citrónovej vody na rozbeh metabolizmu, ale jednoznačne najdôležitejší je pohyb. Akýkoľvek, ale hýbať sa, presne tak.

Sandruska

pohár vody ráno dodržiavam, aj pozitívnu myseľ a nadstavenie ... a osobne si myslím, že je veľmi dôležitý pravidelný pohyb. Bez toho to chudnutie nikdy nepôjde