Pohyb a duševné zdravie alebo kto sa nehýbe, zhrdzavie

Táto diskusia patrí k článku: Pohyb a duševné zdravie alebo kto sa nehýbe, zhrdzavie
Pohyb a duševné zdravie alebo kto sa nehýbe, zhrdzavie

Nechcem preberať myšlienky niekoho iného, ale kdesi som čítala a uložila si do pamäti myšlienku: „ Kto sa málo hýbe, zhrdzavie a kto sa nehýbe vôbec, zhrdzavie rýchlejšie...“ To pravidlo platí pre všetkých, ale pre seniorov snáď o trochu viac.

Pivonka37

Pohyb je pre psychicke zdravie veľmi dôležitý..ja vždy, keď prídem z bicyklovania, tak mám lepšiu náladu a všetko sa mi zrazu chce. Nehovoriac o tom, že si udržiavam kondičku.

evita87

Ja som najnovšie prepadla kolobežkovaniu a je to super, odporúčam. Je to praktické, ľahko ju zložíte a dostanete sa s ňou všade. A popritom máte pohyb.

Andy_ma

Ako sa hovorí, v zdravom tele, zdravý duch..a je to svätá pravda. Odkedy som si kúpila bicykel WOOM a začala aktívnejšie bicyklovať, tak sa omnoho lepšie cítim, tak fyzicky, ako aj psychicky..Aj moji rodičia bez pohybu nevydržia a stále sú plní elánu, života a pozitívnej energie. A to stačí naozaj zájsť do obchodu na bicykli. Každý pohyb sa ráta.

Sandruska

Moji rodičia (dôchodci) bicyklujú pár krát do týždňa, a keď je pekné počasie, zoberú aj vnuka. Myslím, že to má na ich zdravotný stav veľmi dobrý efekt