dostal nove smart hodinky a notebook z okay elektro. Bol velmi spokojny (ešte aby nebol)
10 tipov na jedinečné vianočné darčeky pre vášho manžela, partnera, priateľa, frajera aj otca od 7 do 150€
kupila som mu z okay elektro elektricky holiaci strojček a k tomu mu ešte pridam asi nove smart hodinky a verim, že bude spokojny
manžel dostane novy elektricky holiaci strojček z okay elektro
už pomaly kupujete darčeky??
tento mestský sme vybrali - www.cyklospeciality.sk
@MagdaS aký bicykel ste ocinovi vybrali? aj my taký darček zvažujeme, ďakujem vopred za info :)
ideálny darček v mojom ponímaní je ten, ktorý je zdraviu prospešný
ocinovi sme kúpili bicykel, nech sa trošku hýbe...bol rád
Ja som frajerovi kúpila na Vianoce kolobežku z cyklospeciality. Je to náhodou pecka, začal na nej jazdiť aj do práce
ten moj dostal bavlnene triko www.cityzen.sk , ktore pohlcuje pot a nerobia sa mu na nom skvrny od potu a hlavne je bavlnene a makkucke takze mu nedrazdi ekzem - nosi ho uplne vsade dokonca aj na florčo takže darček sa podaril ;)
Ak si tieto Vianoce znovu lámete hlavu nad tým, čo podarovať svojej mužskej polovičke pod vianočný stromček, inšpirujete sa našimi redakčnými tipmi. Náš výber vianočných darčekov pre manžela, priateľa či frajera, poteší naozaj každého z nich.