jedinecnym darcekom pre mojho frajera bol sportovy angrybeards lubrikant - vraj sa mu uz nelepi
10 tipov na jedinečné vianočné darčeky pre vášho manžela, partnera, priateľa, frajera aj otca od 7 do 150€
Ja som môjmu milovanému bradáčovi kúpila žehličku na bradu :) áno, počujete dobre, taká vec naozaj existuje :D Hi hi, teraz ju má krásnu pestovanú
moj muž sa dal na briadku a tak si našiel angrybeards. Sk a zdá sa, že je to jeho top značka a tak som ho prekvapila so zastrihávacími nožnicami, kefou na bradu a žiletkou na holenie a darček zaujal a potešil (y)
manžel ma rad modu a pekne moderne oblečenie, doplnky, takže obaja si pravidelne nakupujeme v eshope differenta pekne oblečenie, doplnky. Nakupujeme cca každy druhy mesiac
darčeky som už nakupila, všetky na familium a som z nich nadšena. Verim, že bude spokojny
mne by sa pacil kurz www.learn2code.sk alebo aj tie ponozky by mi dost pomohli teraz, ale tak aspon 5 parov, lebo ich mam derave.
Keď najhoršie je to, keď každý člen rodiny je iný, iné veci sa mu páčia a mu sedia
il na vlasy je sikovny napad ... uz aj hladam na notine :D
Ak si tieto Vianoce znovu lámete hlavu nad tým, čo podarovať svojej mužskej polovičke pod vianočný stromček, inšpirujete sa našimi redakčnými tipmi. Náš výber vianočných darčekov pre manžela, priateľa či frajera, poteší naozaj každého z nich.