Kalamita komárov v Bratislave a okolí: na dnes bol zvolaný krízový štáb

Táto diskusia patrí k článku: Kalamita komárov v Bratislave a okolí: na dnes bol zvolaný krízový štáb
Kalamita komárov v  Bratislave a okolí: na dnes bol zvolaný krízový štáb

Obyvateľov bratislavských mestských častí a obcí v povodí Moravy na Záhorí trápia komáre. Verejnosť, ale i starostovia žiadajú o dezinsekčný zásah. Súčasnú situáciu opisujú ako kalamitný stav.

Pag

Ef.sposob ako ich eliminivat je vyrobit si sprej 1/4 bielidlo a 3/4 voda, naliat a zmiesat to v rozprasovaci a postriekat, lez neviem, ze ako to je s bielidlom, lebo to logicky bieli, tak na vsetko by som to nestriekal, napr. na rifle, zaclony. Bol by som opatrny! Ale ze je to brutalne efektivne.

Gaspura

Na morave majú taký istý problém a každému je to jedno, vraj si na to majú zvyknúť keď chceli bývať pri vode

Pag

Komare neznasaju udajne levandulu, esencie z nej alebo levand.kvety. Treba sa popytat v lekarni. Sa mi zda, ze uz aj kvitnu v tomto case necase.

Obcan SR

Bratislava narástla vďaka vám . Neviete sa zmestiť do kože . Štíte do okolia drogy až všetko vyhynulo. Komáre sa liahnu už zdrogovane bez prirodzeného nepriateľa . Ostáva vám už len agresívna chémia a detské onkologie . Strážte hranicu , sprísnite tresty , chráňte vodné zdroje a nevyhovárajte sa na zvyšok sveta . Ste smutný obraz BAbrákov čo dávno popreli domovinu aj rodinu odkiaľ vzišli . Nikto nemá problém len v Bratislave majú komáre a v zime jak na potvoru občas začne snežiť