Ef.sposob ako ich eliminivat je vyrobit si sprej 1/4 bielidlo a 3/4 voda, naliat a zmiesat to v rozprasovaci a postriekat, lez neviem, ze ako to je s bielidlom, lebo to logicky bieli, tak na vsetko by som to nestriekal, napr. na rifle, zaclony. Bol by som opatrny! Ale ze je to brutalne efektivne.
Kalamita komárov v Bratislave a okolí: na dnes bol zvolaný krízový štáb
Na morave majú taký istý problém a každému je to jedno, vraj si na to majú zvyknúť keď chceli bývať pri vode
Komare neznasaju udajne levandulu, esencie z nej alebo levand.kvety. Treba sa popytat v lekarni. Sa mi zda, ze uz aj kvitnu v tomto case necase.
Bratislava narástla vďaka vám . Neviete sa zmestiť do kože . Štíte do okolia drogy až všetko vyhynulo. Komáre sa liahnu už zdrogovane bez prirodzeného nepriateľa . Ostáva vám už len agresívna chémia a detské onkologie . Strážte hranicu , sprísnite tresty , chráňte vodné zdroje a nevyhovárajte sa na zvyšok sveta . Ste smutný obraz BAbrákov čo dávno popreli domovinu aj rodinu odkiaľ vzišli . Nikto nemá problém len v Bratislave majú komáre a v zime jak na potvoru občas začne snežiť
Obyvateľov bratislavských mestských častí a obcí v povodí Moravy na Záhorí trápia komáre. Verejnosť, ale i starostovia žiadajú o dezinsekčný zásah. Súčasnú situáciu opisujú ako kalamitný stav.