Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!

Táto diskusia patrí k článku: Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!
Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!

Či už je to Medzinárodný deň žien, Valentín, výročie alebo osobný sviatok, kvetmi nikdy nič nepokazíte. Ženy sa im potešia vždy a fantázii sa ani tu medze nekladú. Pozrite sa, v akých rôznych formách ich môžete nájsť a prekvapiť vašu polovičku.

AAlenkaa

kvety sú vždy krásny darček...ale niečo netradičné by ma teda potešilo viac, lebo viem, že si s tým musel dať manžel väčšiu starosť :D

KlaraKu

presne tak, každá žena má rada darčeky! ja to naznačujem tomu môjmu stále, tak som zvedavá, či si spomenie na Valentýna..

naty_gresova

Životnosť lepšia ako pri klasickej kytice a vyzerá to byť super módny doplnok. Len suma bude asi nad moje pomery si myslím.

Ivka88

každá žena rada dostáva darčeky, dokonca aj tá, čo tvrdí, že nič nechce či nepotrebuje...milí páni pozor, to je vždy len chyták ;))

Inge

tak kvety, to je klasika :) ale ja rada obdaruvávam aj niečím originálnym. Minule som videla u kamošky krásnu sklenenú plaketu, kde mala fotku vnúčat. Taký darček dám pri najbližšej príložitosti vyrobiť aj ja :)

Jennny

zaujimave. Osobne mam ale radšej jemnejšie šperky. Kupila som si šperky bewooden. Su s drevenymi prvkami, zaujimave a ludom v mojom okoli sa pačia