Tak ale to je fakt otázne, či by u mňa prežil vonku :D
Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!
tiez mam radsej, ked mi niekto daruje v crepniku nejaky kvet, ktory vydrzi dlhsie alebo napriklad aj na zahradu, ktory si viem presadit a pekne mi to vonku skrasluje :)
ja sa vždy v obchode pýtam, ktorý z vás chce ísť ku mne umrieť? lebo mne tie črepníkové vydržia rovnako ako vo váze.
U nás kvety hynú či su v črepníku či vo váze :D
kikca1988 u mna to este nie je zaruka toho, ze ked su v crepniku, tak aj dlhsie vydrzia :-D
kikca1988 u mna to este nie je zaruka toho, ze ked su v crepniku, tak aj dlhsie vydrzia :-D
They are amazing.
Tak ja napriklad rezane kvety nerada dostavam, je mi ich potom luto, lebo nevydrzia dlho :) Ked tak do crepnika, nech sa z tych kvietkov tesim dlhsie.
žena sa poteší kvetom v akejkoľvek forme, či už ide o rezané alebo črepníkové. každá má to svoje, ktoré možno preferuje viac, ale ako dar poteší naozaj ktorákoľvek varianta.
Tulipány sa sadia najlepšie na jeseň, ideálne v októbri, keď pôda nie je príliš teplá. Cibule sa vysádzajú približne 10–15 cm hlboko, so špičkou nahor. Ak chceš kvalitné odrody tulipánov, pozri ponuku na www.onlinezahrady.sk
. Dôležité je tiež vybrať slnečné miesto a dobre priepustnú pôdu, aby sa cibule nepreliali. Po odkvitnutí nechaj listy prirodzene zoschnúť, aby rastlina doplnila živiny do cibule na ďalšiu sezónu.

Či už je to Medzinárodný deň žien, Valentín, výročie alebo osobný sviatok, kvetmi nikdy nič nepokazíte. Ženy sa im potešia vždy a fantázii sa ani tu medze nekladú. Pozrite sa, v akých rôznych formách ich môžete nájsť a prekvapiť vašu polovičku.