Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!

Táto diskusia patrí k článku: Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!
Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!

Či už je to Medzinárodný deň žien, Valentín, výročie alebo osobný sviatok, kvetmi nikdy nič nepokazíte. Ženy sa im potešia vždy a fantázii sa ani tu medze nekladú. Pozrite sa, v akých rôznych formách ich môžete nájsť a prekvapiť vašu polovičku.

nechalicka

tiez mam radsej, ked mi niekto daruje v crepniku nejaky kvet, ktory vydrzi dlhsie alebo napriklad aj na zahradu, ktory si viem presadit a pekne mi to vonku skrasluje :)

evicka085

ja sa vždy v obchode pýtam, ktorý z vás chce ísť ku mne umrieť? lebo mne tie črepníkové vydržia rovnako ako vo váze.

kikca1988

Tak ja napriklad rezane kvety nerada dostavam, je mi ich potom luto, lebo nevydrzia dlho :) Ked tak do crepnika, nech sa z tych kvietkov tesim dlhsie.

vvendy

žena sa poteší kvetom v akejkoľvek forme, či už ide o rezané alebo črepníkové. každá má to svoje, ktoré možno preferuje viac, ale ako dar poteší naozaj ktorákoľvek varianta.

Glorias333

Tulipány sa sadia najlepšie na jeseň, ideálne v októbri, keď pôda nie je príliš teplá. Cibule sa vysádzajú približne 10–15 cm hlboko, so špičkou nahor. Ak chceš kvalitné odrody tulipánov, pozri ponuku na www.onlinezahrady.sk
. Dôležité je tiež vybrať slnečné miesto a dobre priepustnú pôdu, aby sa cibule nepreliali. Po odkvitnutí nechaj listy prirodzene zoschnúť, aby rastlina doplnila živiny do cibule na ďalšiu sezónu.