oha, tak to je zaujimavy napad dat kvet do prstena, to prvy krat vidim ale vyzera to dobre a isto by ma takyto tip darceku potesil
Kvety pre ženy trochu inak: týmto žiadna neodolá!
Tak ja mimo sviatkov nedostavam nic, stastne to zeny, ktore su ocenene iba tak, v bezny den :)
to je veľmi zaujímavý nápad, naozaj sa takémuto darčeku asi každá žena poteší. ja osobne by som sa teda určite, a nemusí to byť len na nejaký sviatok.
Oooo, to je krásne :)
Tak ale to je fakt otázne, či by u mňa prežil vonku :D
tiez mam radsej, ked mi niekto daruje v crepniku nejaky kvet, ktory vydrzi dlhsie alebo napriklad aj na zahradu, ktory si viem presadit a pekne mi to vonku skrasluje :)
ja sa vždy v obchode pýtam, ktorý z vás chce ísť ku mne umrieť? lebo mne tie črepníkové vydržia rovnako ako vo váze.
U nás kvety hynú či su v črepníku či vo váze :D
kikca1988 u mna to este nie je zaruka toho, ze ked su v crepniku, tak aj dlhsie vydrzia :-D
kikca1988 u mna to este nie je zaruka toho, ze ked su v crepniku, tak aj dlhsie vydrzia :-D
Či už je to Medzinárodný deň žien, Valentín, výročie alebo osobný sviatok, kvetmi nikdy nič nepokazíte. Ženy sa im potešia vždy a fantázii sa ani tu medze nekladú. Pozrite sa, v akých rôznych formách ich môžete nájsť a prekvapiť vašu polovičku.