5 rád, ako prispôsobiť organizmus na kardio tréning v zime

Táto diskusia patrí k článku: 5 rád, ako prispôsobiť organizmus na kardio tréning v zime
5 rád, ako prispôsobiť organizmus na kardio tréning v zime

Keď vonku klesajú teploty často až pod bod mrazu, fúka studený vietor a ešte k tomu aj sneží, máte problém najprv len vôbec vyjsť z domu. No ak sa aj napriek nečasu pravidelne odhodlávate ísť von trénovať, mali by ste svoj organizmus najprv naň pripraviť. Predídete tak možným zdravotným rizikám a navyše budete podávať lepšie výkony.

KlaraKu

aj ja zvyknem behávať celú zimu a keď nemrzne, tak vyťahujem aj bicykel, prečo nie ...neexistuje zlé počasie, iba zle oblečený športovec ;)

theboostra

became a searcher,wanting to discover who i was and what made me precise. my view of myself turned into changing. i desired a stable base to start from. i commenced to resist3 stress to behave in ways that i didn’t like any greater,and i used to be delighted by who i in reality become. i got here to feel a good deal extra sure that no one can ever take my region.
www.theboostranking.com

ancapanca

pravidelné otužovanie mi pomohlo zbaviť sa pocitu zimy pri zimnom športovaní...teraz zvládam jazdu na bicykli pčas celého roka (samozrejme s vhodne vrstveným oblečením) a oľubujem aj bežkovanie