dokonaly rodinny darček je tato plaketa onglazz.sk kde som si mohla vybrat vlastnu fotku a vlastny text
3 skvelé tipy na zdravé darčeky
My si kupujeme športové veci teraz na vianoce, aj obliecť, aj nejaký ten protein a pod :)
knihy, tričko, čokolada, kozmetika. Všetko sme nakupili v jednom eshope, takže darčeky na Vianoce už mám doma
uz mam nastastie darceky kupene a nemusim zhanat na poslednu chvilu :))
Tiez nie zle asi to pridam k tej kave :D A tak ono zas kozmetika a kava asi nie je najnezdravsi darcek :D Ja uz som pozerala na vsetky clanky kde bol hociaky darcek len spomenuty :D
Ja to mám inak podobne a riešim to poukážkou do Notina, kozmetika je fajn a proste si svorka vyberie to čo chce bez žiadnych pripomienok a pre svorka má na starosti manžel veď je to jeho otec tak by ho mal poznať :DDD
alkohol je podla vas zdravy vianocny darcek?
Snoby ani nie ale skor vsetko odkomentuju v nejakom negativnom zmysle a nic im nie je dost dobre mam taky pocit ale inak to je velmi dobry napad! Ale skor kavu tu viem isto ze maju radi, to je super! Diky celkom zachrana :D
V lekárni alebo v domácich potrebách nájdeš peknú krabicu na čaj. Daj do nej ešte čaj a darček je ok. Prípadne v domácich potrebách dostaneš aj dve vianočné šálky na kávu v ozdobnom balení.
tak chod do yeme alebo tesca, mozes kupit dva sypane caje, pekne zabalit k tomu nieco alebo hotovy zabaleny set, teraz je takych vsade more. my nevieme, ci su to snoby, alebo co to su.
A už je to tu - obdobie, v ktorom väčšina z nás zháňa darčeky pre svojich najbližších. Lámete si hlavu nad tým, čím potešiť vašu polovičku, rodičov, súrodencov, priateľov? Máme pre vás niekoľko tipov pre ich radosť i zdravie.