Jo popytam sa :) Je to ako uplne zalozny plan no asi bude najlepsisnad to na mna nevypali ze si z nich robim alkoholikov alebo zase nieco take ja fakt netusim co uz od nich cakat tak radsej cakam vsetko :D
3 skvelé tipy na zdravé darčeky
Podľa mňa nejakou kvalitnou fľašou nič nepokazíš, opýtaj sa drahého čo majú radi, prípadne zožeň niekde domácu, tým sa nič nepokazí ;-)
Furt nemam nic :( A uz sa to blizi, a no neviem emocie tam prave vyvoval moc nechcem mam pocit ze oni nie su prave nadseny ze mna si ich dokonaly syncek vybral za partnerku tak to hodlam len prezit a urobit co najmenej zmatku :D
Tam kde dokáže vložiť kúsok seba (nie len hmotne)vyvolá emócie naozaj z hĺbky.
To nevadi, ze nevies, preto musis kupit nieco velmi neutralne a toto tam patri. Tak este mozes nejaku znackovu cokoladu, bonbonieru s niecim nakombinovat, s cajom, s medom, alebo co ti je blizke.
To ze ja ich vobec nepoznam netusim co piju ci vino, ci whiskey ani ake knihy by ich mohli zaujimat a kozmetika tiez moze byt strela vedla ja mam pocit ze hocico sa moze obratit na mna a strelit :D
Nieco neutralne, napriklad flasu dobreho vina napriklad z juznej afriky. Neviem sice, kde sa da zohnat, ale mozno sa da. Alebo nejake ine dobre. Alebo flasa whisky s poharmi, uz darcekove balenie.
kozmetika alebo kniha a mas vyhrane :)
Inak pocuvajte kto to cita :D Mam dilemu a uz ja fakt akoze neviem a nechcem to pokazit :D Ideme na prve Vianoce k svokrovcom, co dofrasa im kupit?! Co kupujete vy ak uz ste tiez v tomto veku/stadiu? :D
- sparťan pre niekoho môže byť fakt super darček, napríklad ja som minulý rok dostala lietanie v tuneli a to tiež je super zážitok, síce najskôr som sa obávala, ale bola to zábava -
A už je to tu - obdobie, v ktorom väčšina z nás zháňa darčeky pre svojich najbližších. Lámete si hlavu nad tým, čím potešiť vašu polovičku, rodičov, súrodencov, priateľov? Máme pre vás niekoľko tipov pre ich radosť i zdravie.