tiež si myslím, že sa treba aj odmeniť ;) sladké si občas doprajem, takisto ale pohyb
Cukor a športovanie – aká je pravda? 1. časť
podla mojho skromneho nazoru sa treba raz za cas aj odmenit. a ak clovek sportuje pravidelne a dostatocne, spali to, co je nazvys. ale cukor rozhodne treba aj na energiu.
ach, ako ja len sladké milujem...ale našťastie aj športovanie, takže zatiaľ sa to vo forme tuku neukladá. Myslím, že mi pomáha najmä kardio vo forme bicyklovania
Existujú jednoduché cukry a zložené ako napríklad zemiaky, ryža, chlieb a podobne. Pred tréningom je potrebné dodať tieto zložené sacharidy a po tréningu, ak chcete ostať chudá, tak nič, prípadne jedno jablko alebo iný jednoduchý cukor.
Tiez si myslim, ze telo cukor potrebuje. Vsak ono je viacero foriem cukru, nie len ten klasicky biely cukor, ktory si asi vacsina hned predstavi.
sladké milujem a neviem si ho odpustiť ...a práve preto športujem (makám na bicykli, behám a kolobežkujem)
Tréning bez cukru je ako auto bez benzínu. Hoci cukor nemá v poslednom období dobrú povesť, na druhej strane ho ľudský organizmus potrebuje pri športovej aktivite.