Mamičky pozor! Tu je zoznam škodlivých éčok, ktoré podávame deťom

Táto diskusia patrí k článku: Mamičky pozor! Tu je zoznam škodlivých éčok, ktoré podávame deťom
Mamičky pozor! Tu je zoznam škodlivých éčok, ktoré podávame deťom

Každý rok zomrie na svete vyše 8 miliónov ľudí na rakovinu, z toho skoro 12-tisíc v Slovenskej republike. Pritom podľa zverejnených výskumov Kliniky Detskej Onkológie Univerzity v Dűseldorfe denne užívame i rakovinotvorné potravinové aditíva, známe i ako prídavné látky, alebo ľudovo „éčka“. Tie sú u nás v EÚ legálne, no často i zdraviu škodlivé.

sunnygirl

Zaujímalo by ma koľko takých nebezpečných látok sa do jedla dostane počas vyprážania na teflónu ... nikde nie sú jednotné informácie ...

zdradca

Nedavno som na jednom serveri cital zaujimavi clanok o potravinach.
E-čka alebo Eliminatori. Ide o latky ktore maju znizit odolnost organizmu, plodnost, ci zdravi vyvin jednotlivca. Je to v snahe NWO eliminovat stav populacie na planete. Kedze vojny,ci epidemie nevyvolavaju patricny efekt od 90 rokov sa preslo na ,,otravovanie ,, potravin. E-cka su pridavane uz do jedla pre deti. Ulohou je uz v rannom veku dosiahnut zavislost na niektorych latkach ci poskodenie organizmu. Takto si elity zabezpecuju do buducna dalsi zdroj prijmu, pacientov zavislych na liekoch. Preto ak si podromne preskumate zlozenie potravin zistite ze E-cka obsahuje kazde a to aj tie ktore poskodzuju ludske zdravie.
Je to ako s vakcinou pre mlade dievcata. Mala sa podavat od 15 roku dievcat co je uz viacmenej plodny cas u vacsiny s nich. Vakcina na eliminaciu rakoviny krcka maternice,obsahovala latky na podporu tvorby rakoviny vajecnikov a vajickovodov. V US zakazana s US dovazana vakcina reklamovana ako zazracny liek. Cize, krmte ludi svinstvom,vakcinujte uz batolata svinstvom, a mate za to svinstvo zabezpecenych platiacicch pacientov do buducna. Tj to svinstvo dnesnej doby. Pekny den a Dobru chut.