Ako dopĺňať vitamíny v priebehu roka?

Jovanka

my dopĺňame ovocnými a zeleninovými šťavami a odkedy máme nový odšťavovač (vysokootáčkový orava os 111) tak už aj surovú cviklu pridávame ako preventívneho bojovníka proti rakovine

Erika45

Dobrý deň, ja som skúšala všetko možné a nakoniec som dospela k najjednoduchšiemu riešeniu, kombinovať :) snažím sa jesť sezónne ovocie a zeleninu a vyberám konrétne podľa obsahu vitamínov, plus beriem multivitamín od Jamieson pre dospelých, Magne B 6 forte a Stopalerg na imunitu.

Katari12

ja si v tomto jesennom obdobi davam aspon raz do tyzdna grepovu stavu, alebo pomarancovu, zazvorovy caj. plus pouzivam vit D, zinok a kupujem si kolagen este od www.bionutrian.com ale uvazujem este nad zelezom alebo magneziom, lebo sa citim velmi unavena..

Angelika3

Vždy na zimu, teda takto v novembri nakladáme kyslú kapustu, ja do nej pridávam okrem korenín aj cesnak a jabĺčka, keď sa vykvasí- super zdravá dobrotka až do jari a za pár eur :-)

Monika1984

Samozrejeme, co je prvorade snazim sa zdravo stravovat, ale v obdobi kedy mi kazdy rok extremne padaju vlasy a to je jesen september oktober vtedy uzivam dva mesiace Zinkosel.
Potom uz cely rok do seba nedavam ziadne vitaminy jedine ked som chora tak pridam okrem vacsieho mnozstva ovocia a zeleniny aj vitamin C z DM.