Trénerka radí: Čo je jesť pred a po cvičení?

Táto diskusia patrí k článku: Trénerka radí: čo je jesť pred a po cvičení?
Trénerka radí: čo je jesť pred a po cvičení?

Čo a kedy zjete výrazne ovplyvní nielen samotný výkon, ale aj to, aký bude celkový efekt z cvičenia. Pozrite sa na to, ako si pomocou správneho načasovania a vhodne zvolených potravín zabezpečiť dostatok energie na cvičenie a podporiť spaľovanie tukov.

dobreuz

Cvičiť nalačno? To už väčší blud som nepočul, to je akurát cesta k tomu ako spáliť všetko svalstvo nehovoriac o tom, že keď cvičíte nalačno tak je vám oveľa viac na zvracanie ako pri prežratosti. A ten výkon nalačno je slabý ako čaj.

Fraw

ja si taktiež dávam horúcu horkú čokoládu a k tomu z best body beta alanin kvoli vytrvalosti a sile pritreningu a s tym zvladam toho citelne viac

Moireal

Na lacno sa castokrat cvici lepsie nez po ranajkach. Posledne jedlo by uz malo byt stravene. Ale ozaj zavisi od toho posledneho vecerneho jedla.
A tie zasluzene ranajky po cviceni, to je velmi prijemny pocit a k tomu, ze clovek ma hned akoby dlhsi den a moze sa venovat inym veciam. :)

Silvia H

Samozrejme zavisi aj od cielov. Ale ak clovek cvici hned rano po zobudeni, je najlepsie cvicit nalacno aj z hladiska vykonu. Treba vsak na to ist samozrejme postupne a prisposobit tomu aj posledne vecerne jedlo.

0vecka

lol tak k tejto trenerke by som veru nesiel ... ono nejake cvicenie na lacno ma mozno zmysel ak chce clovek chudnut ale inak je to zabijak...