Áno, na poriadne osvetlenie som aj ja háklivá, mám Bookman z cyklospeciality.sk, je top, spoľahlivé. Takže dodáva mi pocit bezpečia aj v tme.
Muži, na toto si dávajte pri bicyklovaní pozor!
aby nepozerali za ženami a nenarazili do stromu! :)
blbost! Jedine čo moj muž potrebuje je kvalitne cyklo oblečenie a nič viac
ja si pozor na bicykli davam a nebojim sa, ze by sa mi stalo nieco podobne. sportujem pravidelne, nielen teda na bicykli, ale este som o takom niecom nepocul.
milion chlapov bicykluje a myslim si, ze ziadny neberie ohlad na podobne veci :D proste vysadnu a neriesia. pochybujem, ze niekomu z nich napadne, ze by mohli mat neskor podobny problem
na to, aby som nedostala defekt, pretože so sebou nenosim pumpu
stači si zapnut nejake svetlo, aby ich bolo vidno, lebo vela z nich na osvetlenie zabuda
treba davat pozor aj na osvetlenie, pretože je skoro tma a velmi vela cyklostov zabuda na svetlo na bicykli a tym velmi vela riskuju
moj manžel ma dva bicykle. Jenom horsky a druhy mestsky a jazdi na nich pravidelne, jazdime spolu už niekolko rokov a zatial mu nič nie je.
ja mam ovela radšej klasicke bicyklovanie, manželka kolobežku a deti zatial jazdia na odražadle
Hoci nebol zistený medzi cyklistikou a erektilnou dysfunkciou alebo dokonca neplodnosťou žiadny vzťah bez ohľadu na to, koľko kilometrov a hodín muži bicyklovali, existujú iné problémy, ktoré mužom hrozia pri bicyklovaní. Patria sem poškodenie nervov, znecitlivenie či podráždenie pokožky.