Muži, na toto si dávajte pri bicyklovaní pozor!

Táto diskusia patrí k článku: Muži, na toto si dávajte pri bicyklovaní pozor!
Muži, na toto si dávajte pri bicyklovaní pozor!

Hoci nebol zistený medzi cyklistikou a erektilnou dysfunkciou alebo dokonca neplodnosťou žiadny vzťah bez ohľadu na to, koľko kilometrov a hodín muži bicyklovali, existujú iné problémy, ktoré mužom hrozia pri bicyklovaní. Patria sem poškodenie nervov, znecitlivenie či podráždenie pokožky.

Pivonka37

Áno, na poriadne osvetlenie som aj ja háklivá, mám Bookman z cyklospeciality.sk, je top, spoľahlivé. Takže dodáva mi pocit bezpečia aj v tme.

mircok

ja si pozor na bicykli davam a nebojim sa, ze by sa mi stalo nieco podobne. sportujem pravidelne, nielen teda na bicykli, ale este som o takom niecom nepocul.

kajka294

milion chlapov bicykluje a myslim si, ze ziadny neberie ohlad na podobne veci :D proste vysadnu a neriesia. pochybujem, ze niekomu z nich napadne, ze by mohli mat neskor podobny problem

mala_sova

treba davat pozor aj na osvetlenie, pretože je skoro tma a velmi vela cyklostov zabuda na svetlo na bicykli a tym velmi vela riskuju

Perilka

moj manžel ma dva bicykle. Jenom horsky a druhy mestsky a jazdi na nich pravidelne, jazdime spolu už niekolko rokov a zatial mu nič nie je.