Sex počas menštruácie - je to bezpečné?

Táto diskusia patrí k článku: Sex počas menštruácie - je to bezpečné?
Sex počas menštruácie - je to bezpečné?

Fanúšikovia príbehu 50 odtieňov sivej si určite pamätajú kontroverznú scénu, v ktorej Christian odstraňuje Anin tampón, aby sa mohli milovať. Aj napriek tomu, že sa tento moment neobjaví na striebornom plátne, stále je horúcim predmetom mnohých článkov a diskusií.

sashuq

čo bezpečné, veď to je úplne jedno!
to predsa nie je rana...nikdy nepotrebujem sex viac než keď to mám celé prekrvené a citlivé. muž čo sa dokáže pomilovať cez krámy je nad zlato. už jak začínam mať chute, čo ovulácia, viem, že idú krámy alebo že práve krvácam.

dudinka57

su len dva typy zien :D bud idu alebo nejdu na cervenu :D ja sa priznam, ze takuto skusenost uz mam, ale nebolo to bohvieco, radsej si pekne pockam, lebo je to fakt o nicom, neviem si to uzit nijakym sposobom, ked ma vsetko boli.

Elizabet22

Tak to uz je asi na kazdej :) Ja sa na druhej strane praveze divim tym chlapom, ktorych to odradza, ved mozu byt radi, ze im partnerka dovoli za kazdych okolnosti :-D

anitka30

presne tak, kazda zena vie, ci je to pre nu v danom obdobi vhodne alebo nie. lenze vela ludi si naivne mysli, ze sa pocas menstruacie otehotniet neda, takze to je podla mna zasadna chyba, ktoru mnohi robia - ze vtedy idu bez ochrany ;-)

hellkazuza

myslim, ze kazda zienka vie zhodnotit ci je ok prave pocas jej dni nieco v posteli robit. co sa tyka mna som rada ze zijem lebo bolesti v oblasti podbruska su niekedy vtedy na odpadnutie.