Sex počas menštruácie - je to bezpečné?

Táto diskusia patrí k článku: Sex počas menštruácie - je to bezpečné?
Sex počas menštruácie - je to bezpečné?

Fanúšikovia príbehu 50 odtieňov sivej si určite pamätajú kontroverznú scénu, v ktorej Christian odstraňuje Anin tampón, aby sa mohli milovať. Aj napriek tomu, že sa tento moment neobjaví na striebornom plátne, stále je horúcim predmetom mnohých článkov a diskusií.

ahjajjaj

žena má niekedy viacero ovulácií v priebehu mesiaca. Takým spôsobom sa uvoľňujú dve vajíčka v rámci cyklu. Je možné, že má menštruáciu, ktorým sa vylučuje neoplodnené vajíčko, a intímny styk počas menštruácie stimuluje druhý vaječník, aby došlo k vypudeniu vajíčka.

bronimira

Myslim, ze to je na kazdom pare, niekomu to pride neprijemne a nechutne, ini nemaju ziadny problem. no co sa tyka bezpecnosti, tak podla mna je to v poriadku, bezpecne aj ked otehotniet moze zena aj pocas menstruacie ak ma nechraneny pohlavny styk.

Kiko22

Ako sa hovorí, pravý ritier ma zakrvavený meč, ale do tohto by som veru moc nešiel :D podľa mna je to dosť nechutné

kralovna_12

my ano, ale použijeme kondom. A vyhoda je, že to krasne klže a dokonca si dovolim tvrdit, že orgazmus je oveľa viac intenzivnejši

miacha

Nebezpečné to isto nebude ale skôr to niektorým ženám a chlapom je nepríjemné a nechutné. Záleží od páru.

STANKA122

Nebezpečné to určite nie je.
Jediný raz som to vyskúšala, a to za účelom splodenia potomka, keďže sa nejak nedarilo a lekár nám to doslova odporúčal.
Nikdy viac.
Bolo to nepríjemné ako pre mňa, tak pre partnera.
Nakoniec sa podarilo normálne bez červenej "kamošky" :-)
S ňou to bolo blee :-)

Bubliii

No mne tu pár vecí nedáva zmysel.. dobre to chápem, že odporúčajú milovanie s menš.kalíškom?? to je predsa rovnaká hlúposť ako s tampónom..
A ohľadom toho posledného odseku, tak buď mám menštruáciu alebo ovuláciu, nie? oboje naraz ťažko.. je tam rozdiel cca 14 dní.. môže telo začať ovuláciu, ak stále prebieha menštruácia??
A spermie žijú po novom až 5 dní? ja som bola v tom, že najviac 3. ženské prostredie je pre ne moc kyslé, či?