20 pravidiel, s ktorými sa vám podarí schudnúť.

Táto diskusia patrí k článku: 20 pravidiel, s ktorými sa vám podarí schudnúť
20 pravidiel, s ktorými sa vám podarí schudnúť

K základným pravidlám pri chudnutí patrí najmä to, že nesmiete prijať viac kalórií než spálite. Čiže dôležitá je spolupráca dvoch hlavných zložiek, a to jedálnička a pohybu. Poďte sa na to pozrieť detailnejšie.

ancapanca

ja som si kúpila mestský bicykel (z cyklospecialít) a snažím sa ho na všetky menšie vzdialenosti používať ako dopravný prostriedok...zlo dnešnej doby je, že stále sedíme - v práci, potom v aute a večer doma pri TV. Verím, že práve pohyb je základ, aby sme sa cítili fit, udržiavali si optimálnu váhu a boli zdraví

kikca1988

Presne tak :) Ale to malo ludi bud vie alebo sa im do toho nechce, pokial su taki ktori prijem nechcu riesit, tak nech zvysia vydaj :) Jednoducha matematika :)

LenockaH

Za chudnutím musí byť predsa tvrdá práca a pevná vôľa - nijak inak sa to oklamať nedá. A pohyb je to najdôležitejšie!

zampana

hej asi tak, a hlavne asi neocakavat ked clovek upravi jedalnicek ze za dva dni prve pojde vaha rapidne dole to nie :)

peltyra

... to ma tesi, ze tu najdolezitejsiu vec ste povedali hned v prvej vete... prijem vydaj, kaloricky deficit, je zaklad pri chudnuti...

AAlenkaa

ja sa snažím využiť každú chvíľu na pohyb - do práce jazdím bicyklom alebo teraz aj novou kolobežkou z cyklospecialít, v práci sa vždy občas postavím a prejdem aspoň do kuchyňky, alebo sa trochu ponaťahujem na stoličke a na večernú jogu nedám dopustiť...keď sa chce a má to človek rád, tak si na to čas nájde vždy :)