Týmto “dokonalým” mužom sa určite vyhnite

Táto diskusia patrí k článku: Týmto “dokonalým” mužom sa určite vyhnite
Týmto “dokonalým” mužom sa určite vyhnite

Na prvý pohľad vám môžu byť sympatickí, no už do začiatku je jasné, že po čase by vzťah s nimi určite stroskotal. Prečítajte si, ktorým, na pohľad neškodným typom mužov, sa radšej oblúkom vyhnite.

fukusama

Evidentne je tych debilov viac, ktori nechapu podstatu veci :))
Hej, su taki magori, ktori vzdy oslavuju vsetko so vsetkymi a potom sa im to v hlavicke pomiesa.

Prezyvka055

fukusama ->tak si radsej sadni niekam na zem aby si sa od tej retardovanosti od ktorej lietas v oblakoch znizil na moju uroven. btw u nas v robote si na valentina ludia rozdavali darceky, muffiny a sprostosti :D

Podla mna vobec nejde o nazov sviatku. Lebo oslavovat moze hocco furt. Dolezite je spravit niekomu radost niecim co ho potesi a nech to je aj sviatok svateho ancikrista.

Priatelku si treba vazit, takisto aj vsetkych ostatnych.
Samozrejme tym nemyslim ze treba mamke sediet na hlave alebo tieto extremy co su tam popisane. Ja som vsak narazal na cosi uplne ine, co vsak tvoja vysoka inteligencia na ktoru poukazujes nepobrala.

Podla mna vypovedna hodnota toho clanku je ze ho pisal nejaky debil pre debilov, ktory potrebuju navody na zivot.

Prezyvka055

Mesačný princ - Nestretavam sa s ludmi s ktorymi sa stretavat nechcem, mam jednu rodinu (svoju) druhu (priatelk.) rodinu, zopar kamaratov, kamaratky .. no a tot vsjo .. tak co ja viem dokopy 30 ludi a s ostanymi mam neutralny vztah, teda poznam ich pozdravim sa a to je vsetko

Moja rodina je v pohode, uvedomeli ludia aj rodicia moderni, proste mame perfektny korektny vztah, uz od decka ma brali ako ich partnera nie ako nejakeho deckeho podradaka. Vzdy som mal pravo na nazor a argument.
No a priatelkyni rodicia su z korei a tam su veci skor zalozene na tradiciach a celkovo tam je mentalita ina. Takze tam by sa potesili aj zapalkovej krabicke ako darceku pomaly. Tam je hanba si len sviatok neucitit ale ten darcek to je skor ako symbol len, jedno ze ci stoji milion alebo 5 euro.

No a za dalsie ja nikoho k zivotu nepotrebujem cize ja som sa nikdy nemusel nikomu vtierat do priazne, takze fakt poznam a schadzam sa len s tymi ludmi co chcem.

0vecka

fukusama podla man si to nepochopil(a) ty prezyvka tiez nie... die tam imho o to ze travi cas s mamickou a nie o darceky... ak by isiel na veceru s priatelkou nech stoji cojaviem 100 EUR a mamicke by kupil Auto za 20k tak je to ok...

fukusama

Ach magore magore. Nejde o prachy, ale o nazov sviatku, ktory patri zalubenym a nie mamicke. Vtedy si davaju darceky muz a zena a nie muz a mamicka. Uz viac sa na tvoju inteligentnu uroven neviem dostat, aby si pochopil pointu.

Mesačný princ

Prezyvka055 - aha, sorry :D Nepoznáš :D Tak neviem ako to robíš, že takých ľudí v okolí nemáš? Daj návod :D