Prezyvka055 - buď rád, že poznáš len ,,zopár,, takých ľudí :D
Týmto “dokonalým” mužom sa určite vyhnite
fukusama .. neviem ja davam darceky vkuse kazdemu pri roznych prilezitostiach ale nikdy to nepreratavam na peniaze.
Ocividne vsak zopar slabomyselnych ludi musi mat vsetko prepocitane na peniaze a nuti ich potom porovnavat ze niekto dostal darcek za 100 a druhy za 200 euro.
Esteze takych retardov v svojom okoli nemam.
Comu nechapes? Valentin je sviatok zamilovanych, jedine, ak ma chory vztah s matkou, miluje ju ako partnerku a aj s nou spava, potom jej moze davat darcoky a pozyvat ju na luxusnu veceru. Na to snad maju sviatok matiek, ci?
Inak nechapem kde je problem tu: Mimochodom, neprekáža vám, že vy ste na Valentína dostali kyticu kvetov a bonboniéru, kým svoju matku zobral do luxusnej reštaurácie?
Preco by nemohol zobrat matku do luxusnej restauracie a preco je kytica kvetov a bonboniera na valentina pre priatelku malo....
halibuli tvoj otec je taky ze
Hulibuli ak mas taketo skusenosti s chlapmi tak asi tiez nebudes nic moc...
Trafena hus zagaga. No co chlapci, ktory typ ste vy? MP ten, co nema love. Pravda pravduca, ked chlap nepredstavi zene rodinu, nemysli to s nou vazne. Najhorsi je zrejme mix, z kazdeho neco, napr.mamickin maznacik, ktory nema love, este nestretol tu pravu a vecny chlapec. Malo skutocnych chlapov, vacsinou su to iba lenive, nezodpovedne babovky, ktore sa na chlapov iba hraju. Namiesto toho, aby zo seba chlapov urobili, radsej budu prskat okolo seba a plut na pravdu. Zeny si zasluzia skutocnych chlapov, ktori si ich budu vazit a milovat.
Ja by som sa zasa vyhol zenskej, ktora napise takyto clanok ;)
Na prvý pohľad vám môžu byť sympatickí, no už do začiatku je jasné, že po čase by vzťah s nimi určite stroskotal. Prečítajte si, ktorým, na pohľad neškodným typom mužov, sa radšej oblúkom vyhnite.