len najlepsie je, ked protein doplname normalne, ked nie je treba nejake suplementy :)
Proteín - áno alebo nie?
ked človek pravidelne cviči, tak ho ľudské telo velmi potrebuje. Najlepšie je dávat ho telu nielen v podobe stravy, ale aj ako potravinový doplnok
Dudka6 Ale to asi piješ len to, nie??
za mňa určite áno ! ja trebárs vďaka proteinovým nápojom krásne bezbolestne chudnem... konečne!... po milióne neúspešných pokusoch mi váha pekne postupne klesá a kilá sa nevracajú (najradšej mám tieto www.ketodiet.sk)
protein ano, ale iba ked cvičím a to si ho spolu s proteinovými tyčinkami kupujem tu www.brainmarket.sk maju najlepšie tyčinky na svete
Osobne si myslím, že proteín nie je až moc škodlivý ...
Najvhodnejším sladidlom je stévia a vyhýbať sa treba proteínom, ktoré obsahujú aspartam?? :D :D pekne som sa zabavil :D
samozrejme srvátkový protein je TOP vec čo sa týka % amynokyselín, ak máte problém s jeho trávením môžete skúsiť pridať 5g glutamínu denne
Priateľ sa dal v poslednej dobe na proteíny a je veľmi spokojný s tými od GymBeam. Skúste pozrieť:
www.kodino.com
Dobrý článok na tému porteínov:
www.uber-nutrition.sk
Článok je kvalitne napisaný ale nikde som nenašiel nejaké odkazy na doplnky výživy. Pokiaľ hľadáte fakt kvalitný proteín a chcete si o ňom niečo viac prečítať doporučujem potom Impact Whey Isolate ktorý má viac než 90 % bielkoviny .Viac o rozpustnosti a chuti si prečítate tu:
fitnakup.sk
Dostatočný príjem bielkovín hrá pri cvičení a športovaní dôležitú úlohu, na ktorú netreba zabúdať. Možno bielkoviny nahradiť proteínom z obchodu?