neviem, ci lahsie chudnu, ale zarucene pomalsie priberaju :D moj muz chodi raz za tyzden hrat futbal, inak vobec nic, ziadna ina fyzicka aktivita. a ma postavicku ako lusk, ja keby si zacvicim len raz tyzdenne, tak som ako mroz :D
Naozaj muži rýchlejšie a ľahšie chudnú?
Nie, nie je to úplne pravda. Rýchlosť a ľahkosť chudnutia závisí od mnohých faktorov, ako sú genetika, vek, hmotnosť, metabolizmus, strava a fyzická aktivita. Niektorí muži môžu mať prirodzene vyššiu mieru metabolizmu a môžu sa cítiť viac motivovaní, aby cvičili a stravovali sa zdravšie. Avšak ženy môžu dosiahnuť rovnaké výsledky, ak zvolia správne stravovacie návyky a fyzickú aktivitu vhodnú pre svoj metabolizmus a stav zdravia. Je dôležité pamätať na to, že každý jedinec je jedinečný a jednotlivci môžu mať rôzne potreby pri dosahovaní svojich cieľov. www.hpinstantink.org
Podla mna sa k tomu zodpovednejsie postavia a viacej makaju, preto sa zda, ze je to rychlejsie a jednoduchsie...
ako ked sa nad tym clovek tak zamysli, asi na tom fakt nieco bude, no preco... asi to maju zeny v sebe proste komplikovanejsie
Yes, I think so too. Men have a better ability to consume excess energy than women. playtetris.io
we are here to tell you about the one thing that are famous in the world Now days wordle today please take a look at wordle today answer.
Je to nefér, muži majú rýchlejší metabolizmus, a ak chcú niekoľko kíl zhodiť, ide im to ľahšie. Pozrite sa na päť dôvodov, prečo je tomu tak.