Týždenný jedálniček vhodný pre krvnú skupinu 0

laci 13

som 0 + a suhlasím,že najlahšie stráviteľný je asi dobrý steak s čerstvým šalátom,po prečítaní jedalnička som sa znechutil,vie si niekto predstaviť špenátový prívarok s vajcom broskyňový kompot,uplne nezmyselné kombinácie,autor/ka to asi píše od stola a neverím,že vie aj variť, bez dalších komentárov.....

Vaness2011

Otrasny jedalnicek...som 0-ka a toto by ma zabilo....napr. nulka by vobec nemala ani pomarance a este k tomu pomarancovy dzus?? žiadne bravčove....paradajkova polievka !!??ked by 0-ky nemali pretlak???Toto je obrovsky jedalnickovy preklep...0-ky urcite do neho nechodte!!!!! Cele zle!!!!

Iren 1

Keby bol toto jedálníček pre 0 tak by tam nemohol byť chlieb zemiaky a ani huby,fazuľa, ovčí syr a smotana.

Adriana Deutschova

Prekvapil ma pomaranc,nakolko 0 krv.skupina ho mame vyhybat sa.Kiwi na mna tiez dojem neurobil.Recepty by mohli byt mozno strucnejsie.Napr.pisete srdce,ale z coho?Len tie caje a repa ma oslovili.Pani Macingova v tomto odpustite,ale konkuruje.

JASOM

Som nulka a som vitarianka. Raw veganska strava mi robi najlepsie a vyliecila ma z mnohych veci. Jem cela suroveho ovocia, trochu zeleniny a orechy. Maso nejem uz mnoho rokov. Vajcia takisto a kravske syry tiez. Tolko ku krvnym skupinam. Tieto diety podla nich su blbost.

xem

mám 0+ plne súhlasím s tým že obilniny(a výrobky z nich) nám nerobia pri chudnutí dobre odskúšal som to na sebe už dávno najlepšia strava je pre nás mäso a zelenia po dlhšom takomto stravovaní som sa cítil oveľa silnejší a váha išla dole
mlieko pijem normálne a jem aj vajíčka bez problémov

Hag

Keby som tyzden jedla toto vsetko co odporuca dieta urcite priberiem.
0 krvna skupina su lovci, jedia mäso a zelenina na večer je pre nich velmi ťažké jedlo, rovnako aj vajcia a huby.
Preto ak chce 0 schudnut a udrzat si kondiciu ma jest mäso bez priloh, len s mäsom. Ziadne kulturne pestované plodiny ako zemiaky, alebo obilniny.