Manželstvo nie je prežitok. Toto sú jeho najväčšie výhody

Defcon

Ped, dakujem ti za prispevky, clovek sa aj zasmeje, navyse, casto zistim, ze tvoje prispevky su pravdive.-)
Len tech pripomienka : opak dominantneho je submisivny.
S pozdrwvom svetu mieru a mne pokoj od prace.

ped

Ale so synom je sranda, čiže, ok, nič sa nestalo. Keď sa vyskytne nejaký problém, tragédia alebo iná pi.ovina, tak si len treba povedať: I just don´t give a f.ck! Fun survive:-)

ped

Ja si myslím, že keby som sa aj druhýkrát pri druhej zosypal z prepracovania, tak by si pobalila veci do igelitky a môžem ísť do ...e. Peniažky áno, problémy nie. Zbytočné je to ďalej komentovať, analyzovať alebo sa mstiť. Do slabšieho si každý rád začne a každý si rád kopne, lebo to majú v povahe nielen zvieratá, ale aj človek. A hľadať ihlu v kope sena je strata času:-)

Marosko-n

Aj za židovskej viery sa brali mladí a uzavierali manželstvo. Rozísť sa mohli ak muž dal priepustný list manželke.
Ježiš Kristus zaviedol , že manželstvo je sviatosť aj pred Bohom a je nerozlučné.
Tak ako vojak prisahá na ochranu svojej vlasti a ak zradí tak ho aj zastrelia.
Ježiš ustanovil nerozlučnosť manželstva, lebo BOH usúdil ,že zradcov nepotrebuje a Ježiš to potvrdil touto sviatosťou aby bola viac ako len prísaha vlasti.
Matka sa ani v nebi u Boha nezriekne svojich detí, tak prečo sa neverní muži aj ženy za zriekate svojích záväzkov a zrádzate toho druhého ?
Načo sú vám neverní zamestnanci ?
Ale matka miluje svoje dieťa či je nemocné, alebo v base, alebo nešťastné ! To je láska ! Žijeme len raz.
Všetko je pominuteľné len LÁSKA ostane. Je napísané, že BOH je láska .........a nájde sa medzi manželmi ?
Život bez lásky není život.

Miroslav boy

Tento prispevok je velke klamstvo,som dva krat rozvedeny a po skusenostiach z manzelstva nikdy by som nesuhlasil z manzelstvom.Volny zvazok je na nezaplatenie,teraz si kazdy vazi druheho a nema istotu ako ho vyuzit a byt na nom naviazany aby ho zabezpecil.
" Manzelstvo je posledna legalna forma otroctva "

ped

Ideálny vzťah je vtedy, keď je jeden dominantný a ten druhý subdominantný, čiže ak ten jeden z takej vydarenej dvojice dokáže držať ústa. Ale kde je potom v tom celom tónika? Ako to môže fungovať bez tóniky, nemyslím ten tonik, ktorý sa pije, neviem, viem, I just don´t give a f.ck! Tonika, subdominantna, domintanta, divočina, tak? Tam si?:-)

Rakim

taky bullshit članok..1. v manželstve je sex väčšinou prežitok, ludia chodia domov unaveny z prace a nemaju ani chuť na niečo ako sex..a ked uz spolu sú dosť dlho, že sa chcú zobrať, sex je naozaj vačšinou len povinná jazda..samozrejme sú výnimky.. 2. vydaté ženy niesú zdravšie, práveže naopak..prežívajú viac stresu, strácajú imunitu, prenáša sa na nich viac chorôb, ktoré nosia zo sebou deti zo škôlky alebo jaslí...3. ženatý nezarabajú viac, a k tomu majú ešte 2 násobne väčšie výdavky na deti a domácnosť. 4. práveže v manželstve pod vplyvom všetkých povinností a stresu sa ľudia viac prikláňajú k potrebe zabudnúť a utopiť to v napr.alkohole..5.Poznám možno 1 pár zo 100, ktorému sa zdvihla životná úroveň, kúpa veľkého domu alebo bytu a u nás väčšinou zadĺženie sa bankaám do smrti vysokými splátkami neznamená zvýšenie úrovne! 6. chudoba nema nič spoločné s manželstvom, každy si je architekt svojho života a je len na tebe a tvojich rozhodnutiach, či budeš chudobný alebo nie. 7.to že ľudia v manželstve sa dožívajú viac zase ukazuje nejaký nezmyselný výskum americkych alebo bristkych vedcov...je to nezmysel...je nespočetne veľa faktorov ktoré ovplyvňujú dĺžku života ako napr. dedičnosť po predkoch, životný štýl, rebríček životných hodnôt atď...