taky bullshit članok..1. v manželstve je sex väčšinou prežitok, ludia chodia domov unaveny z prace a nemaju ani chuť na niečo ako sex..a ked uz spolu sú dosť dlho, že sa chcú zobrať, sex je naozaj vačšinou len povinná jazda.. 2. vydaté ženy niesú zdravši, práveže naopak..prežívajú viac stresu, strácajú imunitu, prenáša sa na nich viac chorôb, ktoré nosia zo sebou deti zo škôlky alebo jaslí...ženatý nezarabajú viac, a k tomu majú ešte 2 násobne väčšie výdavky na deti a domácnosť. 4. práveže v manželstve pod vplyvom všetkých povinností a stresu sa ľudia viac prikláňajú k potrebe zabudnúť a utopoť to v napr.alkohole..5.Poznám možno 1 pár zo 100, ktorému sa zdvohla životná úroveň, kúpa veľkého domu alebo bytu a u nás väčšinou zadĺženie sa bankaám do smrti vysokými splátkami neznamená zvýšenie úrovne! 6. chudoba nema nič spoločné s manželstvom, každy si je architekt svojho života a je len na tebe a tvojich rozhodnutiach či budeš chudobný alebo nie. 7.to že ľudia v manželstve sa dožívajú viac zase ukazuje nejaký nezmyselný výskum americkych alebo bristkych vedcov...je to nezmysel...je nespočetne veľa faktorov ktoré ovplyvňujú dĺžku života ako napr. dedičnosť po predkoch, životný štýl, rebríček životných hodnôt atď...
Manželstvo nie je prežitok. Toto sú jeho najväčšie výhody
všetko má svoje pre a aj proti tak to proste je
Ovecka je naozaj len ovecka pisuca o agresii pachanej na zenach..smutne
Suhlasil by som s hohoho. Zeny pracuju, rozmyslaju a trpia viac, ako muzi. Toto si uvedomujem. Muzi maju ale velku zodpovednost /ti normalny /.Samozrejme zeny maju rovnaku zodpovednost, netrufam si to vycislit./ Muzi musia uzivit, zarabat napriklad aj na tie plienky pre deti a aj na ich mliecko. Krabicu suseneho mlieka kupi chlap a zena 3 x denne mliecko v absolutnej hygiene zarobi a dietatko nakrmi. Netrva to len okamih. Rovnako plienka sa sice lahko vyhodi do smeti ale prdelku treba umyt a osetrit. Mamicka vari, perie, zehli, vysava, organizuje spanok, stravu a cely den komunikuje s dietatom, uci ho. Tato pride z prace a s nim santi.A uci ho. Idu na vychadzku, spolu dieta umyju a uspia ho. Potom si mozu utrhnut chvilu pre seba. Zasluzenu chvilu. Vzacnu.
Inak, to jednoducho nejde. Toto su role rodicov v beznych rodinach.
Zena si ma ctit pracu muza, jeho obetavost, lebo nie vzdy je v praci vsetko ruzove. Z mojich skusenosti dokonca sedive, cierne a bezfarebne. A muz by mal ctit zenu, ktora donekonecna robi rovnaku pracu stale a dookola, a znovu a furt to iste, varit prat, zehlit, vysavat, zadky umyvat, nechty strihat, lebo bez toho sa zit neda.
Nevazime si jeden druheho. Zeny musia alebo chcu pracovat, muzom nie je vlastne donekonecna pudrovat ritky.
Nieco tu nie je v poriadku a mladym nezavidim.... Lebo sme este nehovorili o uveroch na byvanie /bezne na 30 rokov. Co vieme, ze bude o 30 rokov, alebo do 30 rokov aj choroby mozu prist/. Kto dobre spi v noci, ked ma takyto zavazok?
Toto su veci, ktore trapia nie len mna ale vela ludi.
/Niekto si pinponguje statisice eee a niekto este ani nedrzal v ruke patstoevrovku/.
Ked vidim cisla preferencii nasich opozicnych a koalicnych stran prepinam a napina ma/. Som sa vykecal.Dikes. a mozno aj mimo misu.
netreba vsetko riesit nasilim. a ak to bol vtip, tak nie moc vtipny. nasilie v rodinach je bohuzial dost castym javom. neprial by som ani vam, ani vasim matkam, zenam, dcerkam.
blbost, manzelstvo vzniklo len za tym ucelom aby sa mal kto o muzov postarat ked ich matka zgegne. Aby im mal kto vyprat spinave pradlo, nazehlit, navarit, aby si mali do coho vrznut ked dostanu chut, aby im mal kto zachranovat ked prechladnu a umieraju z toho.
Akoze co tak jej treba jednu strelit a je pokoj...
vies aky je rozdiel medzi zenykmi ustami a dverami trabanta? Ziadny s oboma treba riadne tresnut aby ostali zavrete :-D
To je co za bullshit clanok? Praveze v manzelstve ma clovek viac stresov,starosti,hlavne ked zacne nespokojna manzelka stale nieco chciet a nic nie je dobre
ja osm zase niekde cital ze zenaty muzi sa dozivaju o 5 rokov viac ale vydate zeny o 2 roky menej...
Hovorí sa, že vo dvojici je to vždy lepšie. A platí to aj vo vzťahoch. Keď ste dvaja, život je v mnohom jednoduchší, samozrejme, ak sa máte radi a rozumiete si.